Patchwork: August

Her kommer månedens lappeteppe av Instagram-minner!

August begynte med kosefrokost i form av bananpannekaker med bær. (Oppskriften på pannekakene finnes her!)

InstaAugustDen første helga tilbragte jeg langt inne i skogen med familien min, slik jeg alltid gjør. (Vi ser nærmere på turen etterhvert!) Tilbake i sivilasjonen spilte Jonasflotte og jeg Monopol, og han vant overlegent. En kveld tok vi en klassisk «dinner and a movie» med noen venner, og taket i storsalen på Colosseum slutter aldri å fascinere meg.

InstaAugust

Sommersnack: Pistasjis med bringebær! Jeg leste (denne boka) på takterrassen til sola gikk ned, og feiret denne 30-årsdagen.

InstaAugust

Ute på rusletur så jeg en turkis dør, og en regnvåt ettermiddag hadde jeg et lite brevskriververksted. Da regnskyene trakk seg tilbake, var himmelen over Oslo både grå og blå og gylden.

InstaAugust

En dag traff jeg Ina og drakk bubble tea med mango. Nam! Jeg viste frem et hjørne av monsteralfabetet vi har på veggen, som jeg kjøpte i bursdagsgave til meg selv før jeg flyttet fra Paris. Så kom en ny blomstervenn og fant seg til rette på stuebordet.

InstaAugust

En søndag var jeg på sjøen på hvitvinssmaking. (Det var en super opplevelse som vi snart ser nærmere på, hihi.) Dessuten lot jeg meg begeistre av ny gatekunst på Grünerløkka – en enorm påfugl! Jeg spiste flat fersken. Sååå fine å se på og sååå gode på smak.

InstaAugust

Hjemmelaget pizza på en onsdag – hverdagsluksus! En dag lot jeg meg inspirere av mod-stilen fra sekstitallet, med kort skjørt og lange strømper. En kveld tilbragte jeg hjemme hos fine folk med godt drikke, og i vinduskarmen hadde de urteplanter og en UFO.

InstaAugust

Jeg var på kafé med to fine frøkner og spiste noe av det beste som finnes, nemlig sjokolade- og chilibollene på ChillOut. GÅ DIT.

InstaAugustEn solfylt søndag var jeg på marked på Blå og så på bruktklær. Jeg viste frem en morsom detalj i sentrum, den mystiske piratsteinen som ingen virker å vite hvor kommer fra. Elsker sånt! Dessuten delte jeg denne oppskriften på skikkelig god og enkel sjokoladekake.

InstaAugust

Jeg leste om Knøttet og koste meg med de fine illustrasjonene, jeg brukte det søte lommespeilet som ser ut som ei marihøne. Denne siste helga var jeg blant annet på Smelteverket, som visstnok har Skandinavias lengste bardisk, og hele lokalet er fullt av globuser.

InstaAugust

Det har vært en skikkelig fin siste sommermåned! Nå er jeg klar for frisk høstluft, gult løv og store kopper med varmt drikke. Det er riktignok spådd fint sensommervær den kommende uka, i hvert fall her i Oslo, og det passer meg også helt utmerket. Jeg sier ikke nei til noen ekstra dager med is i parken og vin på takterrassen!

Håper alle har hatt en strålende august! Jeg heter altså Synnebollen på Instagram. Vi sees der!

– – – – –
In other words: This patchwork of pictures sums up my August! It has been full of great stuff. I’m Synnebollen on Instagram, and all my captions are in English. See you there!

Reklame

19 tanker på “Patchwork: August

 1. Flate fersken! <3 Det er så utrolig godt!
  Og den sjokolade- og chillibollen så litt for god ut!
  Ja, og så digger jeg konseptet med globuser på en bar! Herlig!

  Liker

 2. Nylig begynt å følge deg på instagram etter å ha lest bloggen lenge, det er så hyggelig med de små glimtene i hverdagen :)

  Liker

 3. Ein verdig siste sommarmånad!

  (no har eg smått om senn fått meg Instagram (men eg har ikkje fått tak i mobilminnekort, so den vil ikkje ta bilete), so no ser eg fram til å snikkikke litt på korleis dagane dine artar seg sånn etter kvart. Lappeteppa dine blir like fine for det!)

  Liker

 4. For en herlig august du virker å ha hatt! Mye spennende å se, som f.eks. den påfuglen og piratsteinen! Tror jeg må dra på oppdagelsesjakt å lete etter dem. Bollen med chili og sjokolade høres jo farlig god ut også.. Håper du får en like fin september!

  Liker

 5. pizza var som ; i går (var Lette hånd) er alltid en godbit ( «tomat horn» av Andesfjellene god bakgrunn konsentrert tomatboks, masse løk, saltet ansjos fra Collioure landsbyen min.). dette Roullé i god brioche, sjokolade i det, er det mer med valmuefrø? ah, jeg kjenner din smak for sjokolade chili «av espolette.»i august, mine fersken treet gitt to blomster igjen, fascinerende ;(men jeg ikke noen gang kjøper flat fersken , tradisjonalistisk at jeg er).

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..