Bubbles and board games

Det foregår så mye morsomt for tida, synes jeg!
Arrangementene blir alltid flere om våren, når dagene blir lengre og folk får mer energi. Jeg liker å få med meg sånt som skjer her og der.

I forrige uke åpnet det en ny butikk på Grünerløkka; en ny filial av gave- og interiørkjeden Detaljer.
Ettersom min venninne Karoline jobber der, var jeg så heldig å få invitasjon til åpningsfesten deres. Det betød tapas og boblevin…

Launch party

…og en titt i de helt nyinnredede lokalene, som var fulle av farger og fine ting.

Launch party

Launch party

Launch party

Launch party

Launch partyJeg så ekstra lenge på de grønne øredobbene og Willy Wonka-koppen!

Sammen med de andre gjestene tittet jeg rundt i lokalene, gratulerte vertskapet og skålte for den nye butikken.

Launch party

Etterhvert trikket jeg videre oppover Grünerløkka, fordi jeg hadde en kinoavtale. (The Grand Budapest Hotel – helt herlig!)
På veien ut fikk jeg en gavepose med tre fine overraskelser i, og det var en koselig bonus. En fin avslutning på åpningsfesten!

Launch party

Dagen etter, lørdag, var den internasjonale brettspilldagen!
Tabletop Day ble behørig markert på Det norske studentersamfund.

Tabletop DayEn entusiast hadde samlet inn spill fra ulike butikker…

Tabletop Day

…og samlet massevis av spillglade mennesker i Biblioteket.

Tabletop DayJeg rakk ikke å spille så mye selv, men jeg hadde stor glede av å ta en runde i lokalet og se hva som foregikk på de ulike bordene.

Det finnes så mange engasjerende og interessante brettspill!

Tabletop DayTabletop DayTabletop DayTabletop DayTabletop DayTabletop DayTabletop Day

Jeg traff dessuten en fyr som hadde Commander Keen på armen!

Denne figuren og jeg tilbragte mange dataspilltimer sammen i oppveksten min.

Tabletop Day

Selv har jeg ingen tatoveringer (ennå), men jeg hadde lørdagskjolen på. Denne stripete sjarmøren, og det gule beltet som gir den fin fasong, har jeg arvet etter moren min! Hun brukte den for tretti år siden, og jeg bruker den i dag. Morsomt!

Tabletop Day

Da jeg kom hjem på lørdag kveld, var det bare å følge opp på hjemmebane. Jonasflotte og jeg drakk øl og spilte Scrabble.

Tabletop Day

Vi lyktes med å legge alle brikkene, og jeg vant, mye takket være ordene «behager» og «buktale».

Tabletop Day

Brettspill og boblevin er to ting jeg sjeldent sier nei til!

– – – – –

In other words: Last week I was invited to the launch party when a new shop opened in Oslo. They served tapas and bubbly wine, and their shop was colourful and cute, and we were given goodie bags when we left. A very nice evening. The day after was Tabletop Day, and I went to a local open event where there were lots of games and happy people. I didn’t have a lot of time, so I didn’t play much myself, but I enjoyed walking around among the tables and watching others play. I met a fellow with Commander Keen on his arm (this character and I spent a lot of computer game time together when I grew up). I myself do not have any tattoos (yet), but I was wearing a fun dress which I’ve inherited from my mother. She wore this striped number, belt and all, thirty years ago, and today it fits me perfectly. I love it! When I came home my boyfriend and I decided to uphold the theme, and our day ended with beer and Scrabble. We used all the letters, yay!

13 tanker på “Bubbles and board games

  1. For en koselig butikk! Det er alltid like moro når det er nyåpnede butikker å besøke. Hurra for brettspill også, forresten! Og, den kjolen er veldig kul, og fin på deg!

    Liker

  2. som det er så sant, og jeg er ikke bra for spill, men fordi det er ordet buktaler, som trakk min oppmerksomhet til
      Jeg Har ikke en egen evne til ; men det er, i denne dagen i Palmesøndag og fordi jeg (begynte å tenke på ørkenen) jeg bare ønske deg og dine med all den sødme av mitt sinn tenkning som går med det : en god uke til de gode dagene av denne hellige påskeuken.

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..