After dark

Denne uka har jeg en del vakter i NRK, og det gjør meg ekstra oppmerksom på dagslyset. Når man tilbringer hele arbeidsdagen innendørs, blir man automatisk glad for de ekstra timene med lys som har kommet til siden vinteren var på sitt mørkeste!

I dag var det blekgrå himmel og enkelte flekker av blått over hodet mitt da jeg gikk fra jobb. Klokka var nesten fem, men refleksen lå fortsatt i lomma. Jeg trakk til meg lyset med hele kroppen.

Heldigvis er ikke dagen over når mørket faller, selv om det innimellom føles slik.
Om kvelden kan man gå ut og gjøre morsomme, hyggelige ting!

After dark

Som å delta i quiz på Kniven, en rockebule i sentrum.

After dark
After dark
After dark
After dark
After dark

Jonasflotte og jeg var et eget lite lag, og vi gjorde det ikke særlig bra, men det var gøy likevel!

Noen dager senere traff jeg ei god venninne over en kopp på Tea Lounge.

After dark
After dark
After dark

Jeg klarer ikke bestemme meg for om jeg synes disse lampene ligner mest på klaser med druer eller klynger av ballonger, men jeg synes de er festlige uansett!

En torsdagskveld forleden ble viet til importøl og arkadespill på åttitallsbaren Rebell.

After dark
After dark
After dark
After dark
After dark
After dark
After dark

Åh, Space Invaders for alltid!

Dessuten har man bakst, brettspill, filmer, bøker, musikk og alskens andre ting å more seg med når dagslyset svinner. I morgen skal jeg på kino, og det er som kjent en udmerket aftensaktivitet.

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: Mørke kvelder oppfordrer til kos!

– – – – –

In other words: The daylight lingers a little longer these days, but it’s still pretty dark up here in Norway, as summer won’t come around for a while yet. Luckily, the day does not end when darkness falls, although it sometimes feels that way! These are three things I’ve done lately, after dark: Participated in a quiz at a local rock and metal pub (my boyfriend and I were our own little team and didn’t do too well, but it was still good fun!). Had tea with a friend under lamps that looked like either grapes or balloons (I think they’re amusing either way). Played arcade games at an eighties bar. Space Invaders for ever! Then there are all the other lovely things we can do in the evenings, like bake or read or watch something or play board games. Tomorrow I’m going to the cinema, and that’s always a great way to spend a dark evening. I know I’ve said this earlier, but I still think it’s true: Darkness is nature’s way of encouraging us to do enjoyable things indoors!

9 tanker på “After dark

 1. Jeg var innom Saga kino for å kjøpe meg en kaffe på Kaffebrenneriet her om dagen, og jeg fikk SÅ lyst til å gå på kino. Kanskje jeg kan få deg med på en film en kveld da Ståle kan være hjemme med bolla? :)

  Liker

 2. Som medjournalist er jeg litt nysgjerrig på arbeidsdagen din hos NRK, har du lyst til å dele litt? :) Det trenger ikke være veldig detaljrikt, men litt sånn når du begynner og hvor mye det er forventet at du produserer (hvis det er produksjon du driver med da) i løpet av en vakt f. eks.

  Liker

  • Hei, kollega! Jeg er tilkallingsvikar i Kulturnytt og Dagsnytt 18, så arbeidsoppgavene varierer med hvilket program jeg jobber i, og med om jeg har morgenvakt eller kveldsvakt. Uansett prøver jeg å holde meg oppdatert på det som skjer på nyhetsfronten og kulturfeltet, og på jobb kan jeg for eksempel lage en reportasje til dagen etter eller booke gjester, gjøre research og skrive debattspørsmål til kveldens sending. Vi jobber i en spennende bransje!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..