Instagram: Spring in Paris

Her kommer en oppsummering av de siste månedene mine i Paris, i form av et nytt lappeteppe!

mosaic8da832aa08365ee9be2485c472010d79ea037e50

En blå morgen med metro, flagg og måne. En utstilling på Galeries Lafayette. En rosa magnolia.

mosaicc14c674847d15262e07297ce88a926b9a4ca57b2

Et av mine favoritthjørner (ved Sully-Morland). Katten som bor i bokhandelen i nabolaget mitt. En klassisk karusell på kveldstid. (Flere bilder fra det parisiske mørket finnes i dette innlegget!)

mosaic63c7483e05a9248e3adebf77128b8c69897a7445

En lunsj på et favorittsted. Et vinglass og to drager sammen med herlige Sandra. Utsikten fra balkongen da Jonasflotte og jeg var på ferie i Sør-Frankrike. (Jeg viste frem den fine landsbyen her.)

mosaic9ad4815b222cd9933b724a7cd0c7d1f42dbfd3fa

Slottet vi bodde på en natt (som dere snart skal få se mer av!). Et av mine favorittmuseer i Paris (som også får sitt eget innlegg etterhvert, hoho). Hverdagslykke i form av pastarester.

1369299266_5f36ab22c38611e2938922000ae8007c_7

Et av mange smale, frodige smug som gjør byen så spennende å utforske.

mosaicc2a10b94e890d303c7601bd99433ed1f6c50a72e

Mitt 17. mai-antrekk med vintagekjole, arveperler og sløyfe som Jonasflotte sendte i posten. To designerkjoler fra utstillingen «Paris Haute Couture». Sjokoladeterten jeg spiste på bursdagen min.

mosaic406503b3bb7fcd1b94db69afce9796ef0d46eaa4

Bastille-plassen i motsol om morgenen. En grønn rusletur (på promenaden som jeg viste frem her). Et vindu med Eiffeltårn, makroner, vin og andre typiske ting som jeg gikk forbi den siste dagen.

Plutselig satt jeg på flyet og flyttet hjem. Jeg kommer til å se tilbake på bildene fra Paris med et smil! Som dere skjønner har jeg dessuten flere franske innlegg på planen utover sommeren.

Jeg heter Synnebollen på Instagram, forresten!

– – – –

In other words: A patchwork of photos from my last months in Paris. My Instagram username is Synnebollen – see ye there! (Don’t worry, I caption my photos in English.)

5 tanker på “Instagram: Spring in Paris

 1. Hei Synne! Jeg har fulgt med bloggen din en stund nå, å synest du bare er herlig! Ser du har flyttet fra Paris. Hvor lenge bodde du der? Var det tungt å føytte? Jeg og kjæresten min skal en liten tur dit i august, og lurte på om du har noe å anbefale (utenom de typiske turistattraksjonene). Kunstneriske områder? Kjæresten min er musiker, så kanskje en kul plass det går an å spille evetuellt? Alt er til hjelp :)

  Vet du forresten om en kul og billig plass å bo?

  Liker

  • Hei, Malin! Beklager sent svar – jeg er litt over alt for tiden. Takk for fine ord!
   Jeg bodde i Paris i et studieår, og det var veldig vemodig å flytte derfra. Jeg trivdes kjempegodt, og hadde svært blandede følelser da jeg reiste hjem, men jeg satser på hyppige besøk i fremtiden!
   Jeg har ikke så mye tid å avse nå, så jeg rekker ikke å skrive en egen liste til deg her, men ettersom bloggen har fungert som en slags dagbok: De fleste favorittene mine har jeg allerede vist frem her inne! Hvis du blar litt i innleggene med etiketten «parisific», vil du finne både museer, kaféer restauranter, shopping og annet snacks. Håper det kan gi deg noen idéer.
   Jeg vet dessverre ingenting om mulighetene for å spille på scenene i Paris. Byen har ikke den samme live musikk-kulturen som for eksempel De britiske øyer, så jeg aner ikke hvordan man må gå frem for å få spillejobb. De eneste hotellene jeg har bodd på i byen heter My Hotel Marais og Hotel Aida Opera, men jeg har fått påspandert oppholdene, så jeg kan ikke si noe om prisene. Man ligger jo ikke på hotell når man bor et sted, hihi. Håper dere finner noe rimelig og hyggelig!
   God tur når den tid kommer, og fortsatt god sommer!

   Liker

 2. ja for gode ting, som noen som jeg liker også, som de magnolia i blomst i hagen paris, små gatene mellom brua st marie og sully morlan, en smart katt i en utstilling av bøker, stein sørlige hjem til den magiske landskapet. passasjer gate bak skolen «Charlemagne» og st paul antikvarisk et dekorativt bånd 17 mai (jeg vil smake Pavlova kake nå), den » promenade suspendue » (jeg er glad du likte ). og denne kaken, som minner meg (inni der som en veldig god kake :) jeg har spist på lenge hvis navn er ( barquette aux marrons ) som jeg elsker så mye, og jeg skal tilby igjen snart.

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..