ROGGBIF

…nesten, i hvert fall!

Jeg bruker bare skjørt og kjoler, vet dere. Det er gjerne ekstra morsomt å velge ut dagens skjørt, for med ulike strømper og topper til, blir kombinasjonsmulighetene tilnærmet uendelige!

Dette er jo ikke akkurat noen «dagens outfit»-blogg, men klær er gøy, og iblant er det morsomt å dele.

Her kommer sju hverdagslige april-antrekk med ulike farger. Selv om de ikke ligger i regnbuens rekkefølge, er alle fargene representert på en eller annen måte!

CIMG4596

CIMG4965

CIMG4403

CIMG5787

CIMG4400

CIMG4623

CIMG4223

Jeg liker farger og variasjon! (Dessuten liker jeg visst å legge én arm bak ryggen, haha.)

Jeg er ekstremt glad i kjoler også, da. De gir en egen følelse! Deg blir glad av både å ha dem på og av å se på dem… Den blå kjolen fikk være med på det nederste bildet, men for øyeblikket er det et annet pent plagg som har får æren av å pryde veggen (slik dere så her, i presentasjonen av den lille leiligheten jeg bor i).

For øyeblikket har jeg forresten besøk av en fin frøken, og vi ser på vintagekjoler og spiser sitronterte og promenerer i parken og snakker om alt mellom himmel og jord. Føles bra. Hun tok riktignok ikke ROGGBIF-referansen, så for dere som lurer: Det er en huskeregel fra barneskolen som hjalp oss å holde styr på fargene i regnbuen og rekkefølgen de ligger i.

Det var morsomt å gi dere et lite innblikk i hverdagsstilen min! Ha en fin start på uka!

– – – –

In other words: I only wear skirts and dresses. I particularly like how skirts give you lots of choices – the combinations with different tops and tights are practically endless! Here are seven everyday outfits, in which every colour of the rainbow is represented in one way or another. Not in the proper ROYGBIV order, though! I like colours and variations. (I also I like putting one hand behind my back, apparently!) I love dresses, too. They give you a certain feeling, don’t they? I enjoy looking at them as well as wearing them. The blue dress on the last photo has now been replaced with another good-looking garment. I had fun sharing some of my day-to-day style with ye!

22 tanker på “ROGGBIF

 1. Fine Synne! Jeg liker ekstra godt det skjørtet du har på deg på bilde nummer fem, det minner meg litt om Marimekko. Håper du har en fin mandag! Stor klem!

  Liker

  • Ja, jeg liker også det skjørtet – er jo ikke egentlig noen blomsterjente, men når de er såpass grafiske, så går det bra! Det må nok være Marimekko-inspirert, tror jeg. Stor klem tilbake!

   Liker

 2. Du er so fin og flott! Og so er du so flink til å spreie gode smil.

  Av og til har eg lyst til å vere berre skjørt- og kjolemenneske, men so likar eg so gødt å gå i bukser òg, so det blir litt halvt og halvt.

  Liker

 3. Du er ekstra fin i roggbif! <3 Jeg tror min største favoritt må være det rosa rutete skjørtet. Brun og rosa er en skikkelig fin kombinasjon! Ha en finfin mandag, kjære!

  Liker

  • Jeg er også veldig glad i det skjørtet! Det er egentlig mest lysbeige i fargen, selv om det har fått et rosaskjær på bildet, men jeg er helt enig i at brunt og rosa fungerer veldig fint sammen. Har sett det på deg, vet jeg, og du er alltid fin <3

   Liker

  • «Variasjon er livets krydder», tror jeg noen skal ha sagt, og jeg er litt enig. Jeg må liksom kunne endre hele uttrykket fra dag til dag hvis jeg føler for det. Man kommer langt med enkle basisplagg og mange morsomme strømper, hoho. Takk skal du ha!

   Liker

 4. Hahaha, jeg tok IKKE referansen!
  FIN er du! Lo litt av den armen bak ryggen altså, hehehe. Man har sine greier liksom. Og der er den blå kjolen ja, tror jeg husker den fra en eller annen gang.
  Kos deg med frøkna!

  Liker

  • Nei, jeg skjønte at det nåtte utbroderes, for om man ikke kjenner uttrykket, må det jo ha sett helt sprøtt ut.
   Alle har sitt, det er så sant! Noen ganger må det en bildeserie til for å se hva det er, haha.

   Liker

 5. /svar

  Hei på deg! Så koselig en kommentar…*smile fra øret til øret* Ja, ikke sant, jeg gleder meg sånn. Å begynne på noe nytt (fra ungdomsskolen til videregående osv) er alltid spennende og biitelitt skummelt, men mest spennende (hehe) :-D

  Tuusen takk! Det varmer sånn å høre det. Nå har jeg dessuten fått meg nytt kamera, så det blir nok (forhåpentligvis) mer blogging og fotografering fra min kant ;)

  Jeg elsker bakgrunnen din! Og så elsker jeg at du bruker skjørt, iih! Det er så fint med skjørt og kjoler. Du har en veldig fin klesstil. Forresten, hva fordriver du dagene med i Paris, da?

  Klem Ingvild!

  Liker

  • Takk for fine ord, Ingvild! Skjørt og kjoler gjør meg glad!
   Jeg studerer fransk her for øyeblikket – meldte meg opp til et årsstudium og flyttet hit i september. Trives godt, og har blandede følelser rundt å skulle flytte hjem i sommer.
   Ha en fortsatt fin uke!

   Liker

 6. jeg forstår ikke noe «roggbiv» er det :»ro til innby»? Dere kvinner du har sjansen til å kle seg ofte og se etter komplementaere farger og for å finne det nqermeste farge neden for.noen ganger jeg ikke ha sans for god stilen..-«sacha guitry»:-«det er alltid litt vanskelig for en mann å snakke om en kvinne» .. Her er den kloke mulighet å spørre sacha guitry hjelp :- «d»ailleurs,les hommes qui s»imaginent que les femmes s»habillent pour eux sont des naifs !…vous ne vous habillez pas pour les hommes ..vous vous habillez contre les femmes ! !. Er det liksom god komiker du vet ? Kankje » georges bernard shaw «? Gratulerer for dine vakre kjoler …

  Liker

  • Det er ikke så rart; det er en huskeregel som mange barneskoler bruker for at barna skal kunne huske hvilke farger som finnes i regnbuen, og hvilken rekkefølge de har.
   Personlig kler jeg meg aller mest for meg selv, men jeg tror nok Guitry har rett i at mange kvinner kler seg for hverandre i like stor grad som med tanke på menn!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..