Instagram: 1/4 of 2013

Tenk at mars straks er over! Det betyr at jeg har bodd i Paris i et halvt år (jeg feiret seks måneder med ekstra god ost i går, hoho), og at en fjerdedel av 2013 allerede ligger bak oss. En uvirkelig tanke!

Nå er det tid for et nytt lappeteppe. Vi ser hvordan Instagram-livet har artet seg frem til påske!

mosaic6d8562f6da750ea01df656ad172f11884e13a3d4

Året begynte med «Åh, så godt å være tilbake i Paris»-bilder, i form av husfasade i gata mi og et bakerivindu i nabolaget. Videre fikk jeg en oppfordring av noen fargerike flasker i en annen butikk.

mosaic09c7c1c78c7ad7456b7bb1e4f3fb55bf3260c314

Ettermiddagste i pen blomsterkopp fra Cath Kidston som jeg fikk i gave, vinterens første snøfall (som førte til eufori og bildedryss), en typisk time med lesestoff på vaskeriet.

mosaic3dcb4f8dc9e814f10acc4a02cdd750fe50f68fc9

Byens kuleste bokhandel (den ligger i hvelvene etter en gammel bank), en pastasalat til lunsj med røde og gule cherrytomater, et lite trykk som jeg kjøpte og hengte på veggen min.

mosaiccb46cad3ed230cf39c7b39dfaa4f070c7c981632

Den fete edderkoppringen jeg fikk av Jonasflotte til jul, et hjerte på bakken rett før Valentine’s Day, morsom innredning på flyplassen i forbindelse med at min venn Dag Robert var på besøk.

mosaiccda6c15baaaef5c5cf8175b90cc64460f3dffeed

Et sprøtt maleri på Dali-utstilling, Disney-dekor på sennepsglass i matbutikken, en hjemtur da jeg fikk en hel metrovogn for meg selv (det føltes som at jeg var eneste overlevende etter apokalypsen).

mosaicd83590bb5712f887794712ac30be938061864912

En frokost med blåbær (alltid en fin start på dagen!), en tøff sphinx i kjelleren på Louvre og dessuten en klassisk kaffepause, begge de sistnevnte i forbindelse med at Mor og Taran var på besøk.

mosaiceb64414e33b20b0f1a03096cd55a37edb3b2cae3

Blomster i vinduet, krøll i håret, snø på hustakene (vi fikk et nytt, kortvarig snøfall for to uker siden!).

mosaic4fd5afc101988a721b98ddfe051bff6388f8ee80

En franskifisert utgave av Yoda på en husvegg, lunsj i form av fruktsalat og et glanset magasin som belønning etter grammatikkprøve på universitetet, klassisk fransk påskegodt i fine farger.

Jeg heter altså Synnebollen på Instagram. Selv om jeg ikke har trådløst nett i leiligheten min her, slik at det gjerne går noen dager mellom hver gang jeg laster opp et bilde, er dere selvfølgelig veldig velkomne til å følge med!

Nå, dere. Nå er sosiale medier fulle av bilder fra skiløypa, og folks hoder er fulle av drømmer om appelsin i solveggen, og ferietåka siger inn på norske arbeidsplasser og lesesaler. Tid for påskekos! Jeg får som nevnt ikke ferie fra universitetet, men denne torsdagskvelden lander Jonasflotte på flyplassen.

Sånn seriøst, liksom: Jeg gleder meg så mye til å se ham at jeg nesten ikke tør å tro på det før jeg står der og klemmer ham så tårene triller. Våre følgende fem dager sammen skal fylles med livsnyteri og latter og vårsol og vinglass og oppdagelsesferd og utflukter og leting etter påskeegg i bakgården.

Jeg tar derfor en liten pause, og så snakkes vi når mars er blitt april, og sjokofesten er over for i år.

GOD PÅSKE, alle sammen! Dere er best!

– – – – –

In other words: This is what my last three months have looked like through my mobile phone. I don’t upload as many Instagram photos as I used to, as wifi access is rare and dear here in Paris, but feel free to follow my account Synnebollen! It is strange to think that one fourth of 2013 is behind us. I celebrated six months in Paris this week. I like making this kind of photo patchwork to keep track! Now Easter is upon us, and my boyfriend is coming to visit, and I almost can’t believe it’s true. It will sink in when I’m hugging him, I guess, and I’ll take a little break to fully enjoy his company. See ye in April! Happy Easter, everyone!

Reklame

14 tanker på “Instagram: 1/4 of 2013

 1. Kos deg masse med besøket ditt, kan tro det veier godt opp for manglende påskeferie. Deg liker jeg så godt at jeg må få min del av deg på instagram også! God påske.

  Liker

 2. din lykke og kjærlighet som er i harmoni med klokkene i «Notre Dame», sikkert høyere i begynnelsen av feiringen av påsken og våren i Paris. !

  Liker

 3. Åh så fine bilder, så kult å ta bilde av første snøfall ved _Eiffeltårnet_ :D Hadde jeg bare hatt instagram hadde du nok fått en følger til ;) ligger litt etter sånn sett med min old school mobil. Du må kose deg kjempemye med kjæresten din :)
  (Forresten vil jeg takke for kommentaren en stund tilbake, og meddele at det går helt greit, og jeg kommer meg nok gjennom på et vis! hvilket annet valg har man?)

  Liker

  • Jeg var selv veldig sent ute på smarttelefon-fronten, så det har jeg full forståelse for! Ble fort glad i Instagram når jeg endelig kunne skaffe meg en ny telefon. Det er totalt unødvendig, men ordentlig gøy!
   Godt å høre at det går greit. Jeg håper det fortsetter slik! Alt det beste for våren!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..