An ordinary Easter week

Jaså, så du har påskeferie denne uka? Nyt den for meg også, da!

Jeg har én fattigslig fridag i forbindelse med påsken. (Neste mandag skal derfor nytes etter alle kunstens regler, hoho.) Inntil da har jeg altså forelesninger som vanlig hele uka, og dessuten en innlevering og en evalueringsprøve, men den ultimate belønningen lander på flyplassen på torsdag kveld! Jonasflotte kommer på besøk, og vi får fem dager sammen, og jeg gleder meg så mye at jeg nesten ikke klarer å sitte stille!

For å ha noe annet å tenke på i mellomtida, tenkte jeg å oppsummere de siste dagene.

Jeg startet lørdagen med ferskpresset appelsinjuice og en gammel utgave av D2. Helgefølelse deluxe!

CIMG3733

Med gule appelsiner og snøhvite magasinbilder ble det litt påskestemning likevel!

Jeg brukte dagen på å jobbe, men jeg hadde Earth Hour å se frem til når kvelden kom.

Jeg troppet opp hos Anja med en flaske rosévin og en pomelo (den overdimensjonerte, supergode sitrusfrukten, vet du?), og Ida fulgte hakk i hæl med øl og potetgull. Hvem trenger vel elektrisitet når de har godt selskap og slik kost? Det var kjempekoselig, så klart!

CIMG5065

CIMG5073

CIMG5068

Da det var greit å slå på lyset igjen, disket vertinnen opp med pizza. Med bakt aubergine, oliven, fersk champignon, cherrytomater og pesto gjemt i kantene. Den ble akkurat like god som man skulle tro.

CIMG5069

Anja har forresten to knøttsmå hunder. Jeg later som at de er katter, høhø. De er ganske så søte!

CIMG4928

Søndagen min besto først og fremst av jobbing, så den var egentlig ikke så spennende. Jeg så noen episoder av en festlig serie og spiste mørk sjokolade mellom slagene. Det er alltid lov!

Da jeg dro til skolen klokka halv åtte i morges, så det slik ut ved Sully Morland.

CIMG4957

Snikende morgensol er jo noe av det beste som finnes!

Etter forelesning traff jeg en venninne og tidligere kollega fra Radio Nova. Vi drakk kaffe og spiste muffins på Le Pain Quoditien i Marais. Eple og kanel funker alltid!

CIMG5081

Deretter ruslet vi litt rundt i det behagelige vårværet, og passerte en morsom vegg.

CIMG5082

Etterpå gjorde jeg noen ærend på veien hjem, og gikk forbi blomster i tre farger. Trærne er ikke helt utsprunget ennå, men noen rosa flekker er likevel et fint syn på en litt trøtt mandag ettermiddag!

CIMG5090

CIMG5088

Da jeg gikk over fotgjengerfeltet rett utenfor leiligheten min, så jeg at det hadde dukket opp en zebra.

CIMG5093

Han oppmuntret meg til å stå på frem til Jonasflotte kommer, og det skal jeg sannelig gjøre.

Ha en god start på påskeuka, alle sammen!

– – – – –

In other words: This week is supposed to be Easter break, you know. Are you free? I wish that made two of us! I only have one little day off in connection with this holiday, so this week is full of lectures as usual, and they’ve even thrown in an exam and an assignment. Luckily, the ultimate reward touches down at the airport Thursday evening! My boyfriend is coming to visit me for five days, and I’m so excited I can hardly sit still. To think of something else in the meantime: Here’s what the last few days have looked like! I started my Saturday with freshly pressed orange juice. Instant weekend feel! I worked all day, but I had Earth Hour to look forward to. I brought a bottle of rosé and a pomelo (you know, the enormous and very tasty citrus fruit?) to Anja, and Ida followed suit with beer and crisps. Who needs electricity when you have friends and snacks? When we could turn the light on again, our hostess made pizza. It had loads of good toppings and pesto hidden in the crust. Delicious! My Sunday was also mostly about work. I watched some episodes and had some dark chocolate in my breaks – that’s always allowed! This morning, when I went to the university at seven thirty, the sun was sneaking among the rooftops. I love that! After class I met up with a friend, and we had coffee and a muffin. Then we went for a little walk, past a nice wall and several trees and bushes in bloom. Great encouragement on a sleepy Monday afternoon! When I went home and crossed the road outside my apartment, I discovered a zebra. He told me to keep up the good work until my boyfriend shows up, and that’s what I’ll do.

Reklame

12 tanker på “An ordinary Easter week

 1. Heldigvis er du en av de flinkeste jeg vet om til å finne små gleder her og der, og til å nyte de lsmå tingene innimellom slagene. Selv har jeg egentlig ikke tid til en lang ferieuke, men tar meg litt fri likevel. Med det resultatet at jeg vil sitte igjen med fryktelig mye å gjøre når påsken er over, samt en god posjon dårlig samvittighet for ikke å bruke dagene mer fornuftig.

  Liker

  • Takk, søtnos! Jeg nyter hverdagsgledene etter beste evne! Håper du klarer å balansere fornuft og ferie, sånn at du både kan kose deg med fri og sjokolade, og dessuten slipper unna det verste samvittighetsnaget. God påske!

   Liker

 2. Åh, selvpressa appelsinjuice! Det er arbeid, men utrolig godt! Og så fiiiin earth hour dere hadde! Selv var jeg på konsert, så det ble lite earth hour på denne kanten…… Den muffinsen ser forresten også ganske god ut ;)

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..