Midweek inspiration

Været er omtrent like uforutsigbart som frilanserlivet! Jeg burde vært ute og kastet snøballer (vi har fått et nytt snøfall, håhå, så det er lyst og lunt og pent overalt!), men i stedet sitter jeg inne og jobber.

Jeg har heldigvis fine utklipp og annet inspirerende å se på, da!

CIMG4931

En annonse med teksten «Happy is the new chic» (egentlig burde jeg bare streke over «the new», for etter min mening er et stort smil verdens fineste og mest tidløse tilbehør!). Et dramatisk, rotete svart/hvitt-trykk som jeg fikk på et lite galleri. En holdningskampanje for gjenvinning av lyspærer som spiller på Lucky Luke (jeg elsker at tegneserier er allemannseie her!). En liten bok full av gamle bilder og postkort fra Paris. En dobbelside fra en gratisavis med fine tegninger av forskjellige typer. En enkel og pen kjole (i en farge som jeg sikkert bare ville forsvinne i, men likevel!).

I dag startet jeg dagen med vaffelbrunsj, forresten, sammen med Ida og en ny venninne. Hadde ikke spist vafler på et halvt år! Det var supergodt! Nesten ingenting er som nystekt vaffel med brunost på.

– – – – –

In other words: The weather is as unpredictable as the work load of a freelancer! I am really busy at the moment, so even though I should be outside having fun in the snow (!) before it melts, I am inside working. Luckily I have some inspiration on hand! An advertisement which says «Happy is the new chic» (although I should just strike out «the new», because in my opinion a big smile is the prettiest and most timeless of accessories!). A dramatic, messy black and white print which I was given in a little gallery. A campaign for recycling light bulbs which is a reference to Lucky Luke (I love that cartoons are so generally appreciated here!). A little book full of old photos and post cards from Paris. A double spread in a free paper with cute drawings of different types of people. A simple, pretty dress (in a colour which would probably wash me out, but nonetheless!). By the way, my day began with waffles in the company of Ida and a new friend. I hadn’t had waffles in six months, and it was such a treat!

Reklame

13 tanker på “Midweek inspiration

 1. Mmmm vafler. Jeg må bare si at jeg syns det er så godt gjort av deg å skrive både på norsk OG engelsk på hvert innlegg. Kreds til deg! Skulle ønske jeg hadde giddet det.. Ellers vil jeg bare legge til at jeg er en ny leser her. (Fant deg hos Ida Sundae) Hurra!

  Liker

  • Så snilt, takk skal du ha! Jeg besluttet å begynne med oversettelser da jeg flyttet hit, og håper de kan være kjekke å lese for ikke-norske kjente (og ukjente), hihi.
   Velkommen skal du være, forresten! Riktig god helg!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..