A Break in the Backyard

Bakgården vår er akkurat passe sjarmstygg. Den er rufsete, men den har masse personlighet.

Når man har mye å gjøre, selv i helgene, er det viktig å senke skuldrene innimellom. Da liker jeg fikse meg en smoothie, slå meg ned på den vaklevorne benken, titte litt på plantene og høre litt på fuglene.

Jeg kommer til å bli den perfekte pensjonist.

CIMG4600

CIMG4663

CIMG4626

CIMG4675

CIMG4677

CIMG4679

CIMG4678

Fortsatt god helg!

– – – – –

In other words: Our backyard is charmingly shabby. It is ragged and rough, but it has loads of personality. When I’m busy, even during the weekends, it’s important to take little breaks. I like to sit down on the rickety bench with a smoothie, to watch the greens and listen to the birds. When the time comes, I’m going to be the perfect pensioner. Enjoy your weekend!

Reklame

15 tanker på “A Break in the Backyard

 1. Det var kanskje en uke siden innlegget mitt ble skrevet til du kommenterte. Derfor skal jeg være diva og la det gå enda lenger tid før jeg svarer. (eller så kan det være at jeg bare ikke så den før nå).

  Uansett, hyggelig å kunne hjelpe på Oslosavn. Jeg må innrømme at jeg har litt varmere vær-savn nå. I det håpet om vår begynte å feste seg kom det snø igjen i morges. Sånn sett virker Paris litt mer forlokkende. Spessielt med sånne bilder.

  Liker

  • Om det er noen trøst, er det spådd nordavind og sludd i Paris de kommende dagene! Våren kommer og går litt her også. Vi får bare glede oss til den slår seg ned ordentlig!

   Liker

 2. Så fint med en bakgård!:) Jeg sitter og ser ut i «hagen». En platting utenfor leiligheten med bittelitt gress. Gleder meg til jeg kan gå barbeint der ute… Prøver ikke ennå:) GOD søndag videre til deg!

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..