Ønsker for august

Årets åttende måned er i gang, og jeg håper den blir fin! Gjerne litt slik som dette.

Alle bildene er lisensiert, lånt og linket. Selvfølgelig.

Min august bringer med seg blant annet en tur til skogs, fine frokoster, masse frilansjobbing, is i solskinnet, konsert med et yndlingsband, radioproduksjon, kinobesøk, rusling i regnvær, brevskriving, kjolehandel (jeg skal feire meg selv etter første lønning i ny jobb, og kjolen skal være grønn!), kald øl, varme tekopper og mange klemmer. Tror og håper jeg.

Hva er dine ønsker for august?

17 tanker på “Ønsker for august

 1. Å, jeg tror den blir omtrent akkurat så fin :) Min august blir fylt opp av oppstart på ny jobb nummer én, forberedelsene til ny jobb nummer to og oppstart på masteren jeg skal ta – det blir en travel høst. Denne første dagen av august var i hvert fall fin, jeg har jobba på verandaen. Håper du får en din andre augustdag også, Synne! Nyt kjolejakten! :)

  Liker

 2. Jeg tror august blir en fin måned! Jeg ønsker meg litt mer sommer, å lese noen fine bøker, en god start på semesteret og en ny kjole. Og mange koselige timer sammen med gode venner.

  Liker

 3. Jeg håper den blir så fin :-)

  Mine ønsker for august er å få jobbe mer med musikken (og forhåpentligvis slutte i min nåværende deltidsjobb), at jeg får tid til å være meg og til å være sammen med de jeg liker aller best, at jeg får mange fine turer i skog og på fjell og at noen jeg er veldig glad i finner tilbake til hverandre.

  Liker

 4. August er oppstartsmåned her også! Ny by, nytt studie, «ny» jobb og ny samboer. Og jeg håper og tror at Oslo-sensommeren blir like deilig som jeg ser den for meg :)

  Gleder meg til vi (forhåpentligvis) får se kjolen!

  Liker

 5. Høyrest fint ut, minus slangen! haha, redd. Min august skal fyllast av fine kvardagsaugneblikk, tjukke romanar, fjellturar, skuleting-handel og skulestart, rutinar igjen og slikt. Og så siste rest av sommarjobben, så klart.

  Liker

 6. tenker hardt pa hva du vil, for a gjore det skje: at alle har onsket om en ferie (med god restensannelig!) og du vaere fortjen. onsker deg til August vaere kjempegod inn! for meg vil det vaere : min kone, mine katter,sol, antikviteter, mange gode boker, og skrive litt postkort .;; (oi, same lys skogsveier jeg vil!) ,oui je sais , la France est belle !

  Liker

 7. Med unntak av slangen der, så kan august gjerne inneholde noe sånt for min del også :) Alt jeg vet er foreløpig er at august skal inneholde studiestart i fadderrolle, oppussing og jobbing. Noe mer vet jeg ikke, og det er egentlig litt fint å ikke vite så mye.

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..