Instagram: Første lappeteppe på ny blogg

La oss ta en kvadratisk oppsummering av den siste tiden! Bildene blir litt mindre her inne enn på den forrige bloggen, er jeg redd, men jeg skal se om jeg kan endre det før neste telefonrapport. De tre tidligere lappeteppene mine kan man forresten finne her, her og her!

Mater (fra Disneyfilmen Biler) i selvbygget legoversjon, en skål med pene drops, en dramatisk himmel.

Et nydelig modellskip, en sniktitt på blomstene på nabobalkongen, en nerdete topp jeg er glad i.

En nydelig pai med sitronkrem og pinjekjerner, en morsom jordbruksmaskin (jeg vet ikke hva det er eller hva den brukes til, men den ser tøff ut!), begredelige værvarseler i lokalavisene.

Sommersnacks i form av kirsebær, en magisk virvel i bakebollen, et brevskriververksted.

Morsomme menyer, en hjerteformet green på golfbanen, en overdådig rose i nabolaget.

Iste med fersken, en kattedør (jeg savner så sårt å ha katt!) og merkingen i en av toppene jeg kjøpte meg i Kina. På beste ChinEnglish står det «Kesittered trademark, I stabthned 1991». Sjarm!

Pinup-mønster på en favorittveske, nye venner i kjøkkenskapet og utsikt over en øl på rockabilly-bar.

I dag har jeg ligget og lest på takterrassen i det fine været, så det gjør meg ingenting at det nå har begynt å regne igjen. Jeg gruer meg til i morgen og har gjort det lenge, men jeg er glad for å tilbringe disse dagene i Oslo. Tenk at det har gått et år.

Fortsatt god helg, alle sammen!

8 tanker på “Instagram: Første lappeteppe på ny blogg

 1. Materlego!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 Fett!
  Jeg så nettopp et bilde av at Lego skal lansere (eller har lansert?) "the shire" (som i Ringenes Herre!!). Lego <3

  Liker

 2. Så mye fint!

  Tips: Når jeg skal lage sånne ‘lappetepper’, pleier jeg å bruke et gratis bildebehandlingdprogram (Pixelmator) der jeg kan lage kollasjer av bildene mine. Da kan man velge selv hvor store bildene skal være. Også laster man det opp på bloggen som et vanlig bilde. Kan vise deg en dag, hvis du vil!

  Og den fine landbruksmaskinen er en potetsetter!

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..