Alle gode ting er tre

Jonasflotte og jeg har bursdag i dag: Vi fyller tre år! Vi har satt av hele dagen til å gjøre hyggelige ting sammen, for det føles riktig å feire seg selv litt i situasjoner som denne. Vi markerer at vi har mer enn tusen dager bak oss, fulle av gode minner, og krysser fingrene for at det blir flere i fremtiden.

Jeg har ikke så veldig mange bilder av oss to, egentlig, men husker dere at jeg fortalte om grunnlovsgallaen 16. mai? Her er vi, Jonasflotte og jeg, foreviget i finstasen.

Bildet er tatt av Studentenes fotoklubb.

Tre år som to, så heldige vi er. Hurra for oss!

Ha en fin dag, alle sammen!

20 tanker på “Alle gode ting er tre

 1. Åhh! Gratulerer!!!! Så fine dere er!!!!! Tre år skal man ikke kjimse av! Tre år er lang tid, og så fint at du har funnet han du vil dele de neste årene med!!! Jeg kan feire 10 års jubileum i september… Gosh! 10 år med samme mann! Og to år som gift!!!! Nyt dagen sammen!!! Klem klem

  Liker

 2. Hurra for kjærligheten og gratulerer så masse! Kjærestedager er så koselig:-) Håper dere har det bra, og at pakking og sånt går strålende. Klem!

  Liker

 3. for en slik fantastisk overraskelse! en liten tanke eller poesi for dere par: -il y a un jour ou je ne voisque de beaux jeunes gensil est une saison belle comme un seul battement de Coeur.Tout. (oui,j'en suis l'auteur…) .. sa jeg elsker din klaerne adel. min kone og meg er tre koeffisient(big one) great thing! og da, som jeg noen ganger drommende: jeg gjore onskene til a delta pa Bryllupet i en herlig neste tid snart sesong? (oops, det sies)! vennligst ikke misforsta, dette er bare en oppriktig onske.mes amitiés humbles et sinçères. bruno

  Liker

 4. I recently stumbled across your blog and I LOVE it! I love the layout to the content and everything in between! Your blog is simply the epitome of perfection! I am your newest, most avid follower, I look forward to reading your future posts. I would love it if you could perhaps follow me back too? Have a lovely day!Love from, MISSIFFA

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..