Jentete junilektyre og fine lørdagsplaner

Jeg fikk to bøker i posten forleden. De er ganske tunge å holde i, men veldig lette å lese!

Disse kom flyvende fra Frankrike, og de er fulle av sko og håndvesker! Fra klassisk fottøy med duse farger og runde former, eller armpryd med praktiske løsninger og tilhørende skisser…

…til humoristiske kunstverk jeg aldri har sett før, som pianosko og reptilvesker!

Disse bøkene ligger i sofakroken vår, og er fine å bla i når man drikker inne-kaffe i sommerregnet.

Takk for opplysning og inspirasjon, Bruno!

Forresten: Jeg har fri fra lørdagsjobben i dag, for jeg skal drikke ut en av mine beste venninner, Ine. Dette blir mitt første utdrikningslag! Forlover Tine har lagt opp et løp som jeg tror blir veldig morsomt og hyggelig, og jeg gleder meg til en dag som står i stil med bøkene: Feminin og festlig! Her blir det høy faktor av kjoler og prikker og røde lepper og store smil. Jeg stiller med rosévin og sjokobringebærmuffins i rosa former.

God lørdag, alle sammen!

Reklamer

10 tanker på “Jentete junilektyre og fine lørdagsplaner

  1. ja; liten hemmelighet elsker ut tennis ! ja noen ganger jeg ta gode valg,( er det mest ultra :harmonisere handvesker, sko og belte som Italienerne gjor!); glad det forte deg glede. men jeg vil vaere mer hvis du leser" il giardino dei f.Contini(g.Bassani)- kansje haper pa ferie? synes det ga godt sammen med cookies utdriningslag.. i dag kokt en kirsbaer(clafouti)yum yum!god kveld; god uke… bruno

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.