Paris-pinse

Egentlig burde jeg vært ute i kveldssolen, og egentligegentlig bør jeg pakke, men jeg vil liksom bare oppdatere dere: Jeg reiser til Paris i morgen tidlig. Billetten min har ligget klar en stund, og skal nå byttes inn i et sete på et fly. Et fly som lander i en by jeg bare har besøkt to ganger før, men som likevel føles litt som en venn.

Mitt lille pinseeventyr varer i fire dager. Jeg gleder meg til å besøke gallerier og restauranter og parker, og skal dessuten treffe to kusiner: Sanna, som bor der for øyeblikket, og Ragni, som også er på besøk denne helgen. Det er en stund siden jeg så dem begge, så jeg gleder meg til å møte og klemme dem!

Det er nå halvannet år siden sist jeg var i Paris. Da var det høst.

Nå er det vår, nesten sommer, og det er spådd fint vær. Dette blir bra på mer enn én måte, hoho.

Riktig god langhelg til alle! Nyt den, det fortjener dere!

Reklame

12 tanker på “Paris-pinse

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..