Et reflektert utvalg

Jeg samler altså på lommespeil. Jeg har fjorten stykker foreløpig, og her er et lite overblikk.

De fleste av dem har jeg snublet over i Oslo, når jeg egentlig har sett etter et nytt skjørt eller en spennende bok, men noen er litt spesielle. Det firkantede, gyldne Chat Noir-speilet er fra Paris, og det hvite INerds-speilet med pandaer på er fra New York. Blomsterspeilet øverst til høyre var en julegave fra lillesøsteren til Jonasflotte, som kjøpte det i Russland. Den sølvfargede katten var egentlig altfor dyrt, syntes jeg, men da jeg fant det på halv pris ble det min julegave til meg selv, hihi. Det pudderrosa, ornamenterte speilet kom i posten fra snille Ine. Marihønespeilet fant jeg i en liten forretning i Løten, min hjembygd, og innehaveren av butikken syntes det var hyggelig å se meg igjen.

Lommespeilene lyser opp i vesken, og jeg varierer hvilket jeg bruker etter hva jeg har på meg og hvilken sinnsstemning jeg er i. Lommespeil blir uunnværlig tilbehør når man er vant til å ha det med seg!

Åh, ting som er både pene og praktiske – for en kjempekombinasjon!

18 tanker på “Et reflektert utvalg

 1. Lommespeil! Jeg har et fra Monaco, som mamma og de tok med seg til meg. Jeg bruker det aldri, har ikke behov for det, sminker meg så og si aldri, men kjæresten min bruker det derimot hele tiden når han skal barbere seg på bakhodet.

  Liker

 2. Søte Synne! Lommespeil er veldig kjekt å ha, og det er morsomt å ha mange forskjellige. En perfekt ting å samle på, egentlig. Fin ting å kjøpe med som minne når man er ute og reiser. For øyeblikket har jeg bare ett, og det fikk jeg til jul av Julie Marlen. Med vakre Audrey Hepburn på!

  Liker

 3. ja, barnet i en stor fryde mer til seg sev,nar han ser seg selv, men det apner samt for oss, doren til fantasien; og" Narcissus" er de historie eller ikke: det er Kvinner som minner om den , beste bilder fra forste…sa de har all rett. for meg , personlig jeg finner det veldig rik og vakker denne lille samlingen. verdien av refleksjon av sjelen, er det stort! og hvor for ikke under godhet feline? (vel,ikke ta meg fryde mimikk speil, for en maning-besvergelse!!)j'en aurais contre moi meme! mais vous continuez à vous faire de jolis clin d'oeil !!bruno

  Liker

 4. Så fine de er! Jeg ar et lommespeil fra Hellas som jeg fikk av familien til Amund som jeg er veldig glad i, men det er desverre litt ødelagt :( Men det får være med på eventyr like vel da.

  Liker

 5. Hihi, eg måtte smile då eg såg overskrifta, for eg tenkte meg med ein gong ka ditta innlegget skulle handle om.Eg likar sånne ting, særleg viss det ligg ei historie bak, eller viss ein har fått det av ei(n) fin ei(n).

  Liker

 6. Så hyggelig at dere liker lommespeilene! Det skal jeg fortelle dem, hihi.Kathleen: Haha, de kommer gjerne til nytte på uforutsette måter!Koffeine: Audrey-speilet ditt er kjempefint!Bruno: Historien om Narcissus er interessant! Jeg velger å tro at lommespeilene ikke gjør meg oppslukt av meg selv, bare litt ekstra oppmerksom og forberedt, hehe.tinekatrine: Åååh, det hadde de vel – søta!Mrs. Diva Akira: Så morsomt! Jeg liker det motivet i alle former!Josefine: Det høres fint ut, og om det er blitt litt ødelagt, så er det sikkert bare fordi at det har fått være med på mye!Regnboge: Godt tenkt!motioncean: Velkommen til Suse-familien!

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..