Juleferie

Enkelt og greit.

Jeg er ferdig på radioen for i år, men har gått med førjulspost de to siste dagene, og de tre neste skal jeg ha ferie. I morgen skal jeg sove lenge, og spise lang frokost med cherrytomater, sukkererter og kaffe med kanel, og pakke inn hemmeligheter, og rusle rundt i byen, og treffe Mor til lunsj, og lese julehefter med julemusikk i bakgrunnen, og lage middag med Jonasflotte, og bare kjempekose meg. Dessuten skal jeg sende de aller siste julekortene. Det ble 59 stykker i år – håper de sprer mye glede! Nå er det sent, men det gjør ikke noe, ettersom ferien er et faktum.

Var bare det!

Reklamer

9 tanker på “Juleferie

  1. heureux pour vous ;de vous savoir épanouie à nouveau …. la "Kabbale " dit que:("le monde extérieur est semblable à notre monde interne..")et comme vous avez beaucoup de personnes de qualité, auprès de vous!!..(- par- ce que vous le valez bien..)oi,!! for Robert , you, and others ;humor tip- hanoukka i kveld : you tube yiddish rudolph- final mix (" otcé moj!!, otcé moj!!) ( yidd-slovakisk). bruno

    Liker

  2. Hege: Så veldig koselig å høre!Regnboge: Ja, de gir fint gjenskinn!Josefine: Hihi, takk!Linda Terese: Du må gjøre det samme, søte!tinekatrine: Så flink du er! Ti kort er over gjennomsnittet, det er det i hvert fall ingen tvil om!Bruno: Så hyggelig sagt! Takk!Maren: Jeg koser meg <3

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.