Hittil i desember

Tenk at vi er halvveis til jul allerede! Første halvdel av min desember har inneholdt blant annet dette:

– Kaffe med kanelstang i og kakeboks innen rekkevidde.

– Blåtime og påfølgende soloppgang over Majorstuen på vei til jobb.

– Vintersport på TV i bakgrunnen hjemme. Det er noe med snø på skjermen, ringlingen av kubjeller, engasjerte tilskuere med flagg på kinnene og de kjente kommentatorstemmene som skaper skikkelig vinterfølelse!

– Frisørbesøk og juleklipp.

– Nytt, hjerteformet lommespeil. Det kostet ti kroner. Små gleder, altså!

– Ny forsendelse fra Frankrike med alskens godsaker og julete lesestoff.

– Juleverksted med mange tekopper og klementiner, tre digre kjeler med grøt, haugevis av snop og fine folk i tillegg til julekort, kartong, klistremerker, frimerker, esker, maling, lim, saks og servietter.

Koselige desemberaktiviteter gjør travle dager veldig fine!

Jeg hilser fra Taran, forresten, som får juleferie i morgen, og som nå er så lei av å lese til eksamen at jeg er ganske lei av å høre at hun er lei av å lese til eksamen… Jeg krysser fingrene for at hennes siste skoleeksamen går bra, og at dere som er i samme situasjon har en god følelse knyttet til deres egen semesteravslutning.

Ha en fin uke, alle sammen! I morgen kan vi spise åtte lussekatter hver!

Reklamer

11 tanker på “Hittil i desember

  1. – "shine an, fine dank "(samme yddish/norsk!)for din fabelaktig postkort!..spesielt hyggelig ut sant bilder fra Oslo. med sno at du vasker hodet som fodselen av dagen .jeg forvirnet: speilet for oredobber (syn,kort telefon): og tenkte, flott!!.glade for at ,du begynne pa ferien .inspirert "tenenbaum" dekorasjoner.vil vaere pa havet med familien i sor,80km fra fjellet sikkert ingen sno.onsker deg sot uke."Advent" lys ,lyser opp verden til som fortjener det.vil gi de av "Hanoukah" a fortsette denne. mes amitiées bruno.

    Liker

  2. Dere er snille, takk for fine tilbakemeldinger. Håper dere også har hatt fine desemberdager så langt!Maren: Takk, søte! Kos deg masse hjemme, vi snakkes snart!ina: Takk for det – føles alltid bra å få fasongen tilbake. Det kan ganske sikkert stemme, bare hyggelig!tinekatrine: Nå går det jo noe for enhver smak, hoho.Jacta est alia: Julekosen er jo kanskje den beste kosen! Nyt advent videre, du også!koffeine: Vi er jo begge ganske nyfristerte, hihi. Vi sees, ja – jeg gleder meg!Regnboge: Så hyggelig å høre! Takk skal du ha!Bruno: Så fint at du har fikk kortet! Jeg har ikke fått ferie ennå, men snart. Så morsomt at du skal feire jul ved havet!Hege: Takk! Ja, det er mye glede i selv de minste tingene!Johanne: Jaa, tenk at det bare er ni dage igjen til julaften!

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.