Trivsel og terror i Tyrkia

Søstrene Suse kom hjem i går kveld etter en herlig uke i Belek. Hele familien på fem kunne spille golf, spise god mat og nyte sol og varmt vær sammen. Det blir ikke stort bedre! Flyet hjem ble to timer forsinket, men denslags betyr selvfølgelig absolutt ingenting sammenlignet med at flere hundre mennesker har mistet livet i et jordskjelv i landet vi nettopp forlot. Store konstraster og en trist avslutning på uken. Heldigvis var resten av oppholdet veldig bra!

Vi bodde på et hyggelig hotell med fine detaljer både innendørs…

…og utendørs.

På golfbanen var det latterlig blå himmel og flotte fjell i horisonten…

…og Taran fant en ny venn til oss. Noen som vet hva Knerten heter på tyrkisk?

Da jeg ikke spilte golf, skrev jeg postkort…

…eller forsynte meg av buffeten…

…og hadde hårete selskap i solskinnet.

Nå er det deres tur! Jeg er nysgjerrig! Hva har dere gjort i uken som har gått?

Reklamer

16 tanker på “Trivsel og terror i Tyrkia

 1. Så mange fine bilder! Det ser veldig koselig ut:) Jeg har kjøpt meg ny høstkåpe, eller som jeg ellers kaller det, en ny overgangskåpe for tiden når de første kuldegradene farger dag og natt høst- og vinterblå. Den sammen med en en ny pose grønn te (med mango) gjør at jeg er ganske fornøyd med uken som med ett var over..!

  Liker

 2. Verden kan være ganske så trist også. Men så godt å høre at dere har hatt det fint, jeg har unnet deg sol og varme og ferie.Min uke har vært fin, med mye Blindern-tid, men også mye kos og en deilig og lang frihelg. <3

  Liker

 3. høres ut som en bra uke, med en trist slutt.sett birds nest, gått på muren, spist mye kinamat, kjørt scooter på beijings travle veier, reist i 18 timer… ikke en dårlig uke akkurat!

  Liker

 4. Ser jo ut som dere har hatt en nydelig tur da, til tross for at det ble trist på slutten.. Veldig ekkelt når sånt skjer :-( tenker på familiene deres.Jeg har jobbet og gjort skolearbeid og savnet mannen min som var på europaturne med bandet, men som nå har kommet hjem <3

  Liker

 5. Linda Terese: Den nye kåpen din var veldig fin, og den teen hørtes skikkelig god ut! Høstkos!Jacta est alia: Mange takk! Håper du har hatt en fin uke, du også!Maren: Både Blindern, fritid og kos høres veldig bra ut!tinekatrine: Litt av en uke du har hatt, ja! Håper du syntes Muren var like fantastisk som hva jeg gjorde. Skulle bare mangle!Ramtog: Det har vært supert, og det håper jeg fortsettelsen blir også!Josefine: Haha, takk for det! Det ble 22 stykker denne gangen. Jeg liker tanken på at folk blir glade for å finne dem i postkassene sine!Elena: Savn kan være både følt og fint på én gang! Jeg syntes også at snacks-vognene hadde masse sjarm!Hege:

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.