Finvær og penklær

Happy International Suit Up Day!
Her har hele byen kledd seg opp. Nesten, i hvert fall. Solskinn og høstfarger er for pynt å regne!
Utenfor kontorvinduet mitt ser det slik ut…
…og på andre siden av bygget ser det slik ut…
…og jeg ser slik ut for anledningen.
International Suit Up Day er altså en oppfordring til å gå med dress. Jeg har ikke dress, men jeg har i det minste lånt et slips! Denne dagen er en hyllest og referanse til rollefiguren Barney i TV-serien How I Met Your Mother. Jeg elsker slike nerdete merkedager (Towel Day er for eksempel også en årlig begivenhet for meg)!
Nå skal jeg se fransk film og drikke kakao. Må passe på å ikke søle på slipset.
Fortsatt god torsdag, alle sammen!
Reklamer

13 tanker på “Finvær og penklær

  1. Ånei!! Jeg glemte suit-up day :-(.. Jeg var på jobb da, og måtte ha jobbuniformen på hele min våkne tid av dagen uansett, men… åå..Du var utrolig stilig da!! En suit-up day verdig!

    Liker

  2. sa vakker host!!"Colette"; fransk forfatter, vet du? du har noe fra henne, i dette tid… ja det er kompliment. og jeg vil velge en god bok av de beste linjene i litteratur, eller en for deg ! hilsen bruno.

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.