Bare på fransk TV

De franske programlederne og TV-introduksjonene er ofte litt annerledes enn de norske.

Det mest kjente landemerket troner i bakgrunnen, sett gjennom et uvanlig sirkulært vindu. Noen ganger blir franskmennene en elskelig parodi på seg selv! Damen er strålende blid og ikledd noe uformelig som helt sikkert er kjempemoderne, med knallrøde lepper til, og lar hånden hvile ganske anstrengt på en blomsterbukett.

Vel, hvorfor ikke? Kanskje vi bør tipse NRK om at de bør eksperimentere med bakgrunn og blomster? I så fall kan vi nevne «værdamene» også, for de er gjerne nærmest euforiske i neonfargede eller dyremønstrede minikjoler.

TV5MONDE om morgenen, altså. Damen ønsket meg en fin dag, og da blir det nok det!
God torsdag til dere også!

Reklamer

7 tanker på “Bare på fransk TV

  1. Flotte franskmenn altså. Det er morsomt å se at tradisjonen med værdamer og kanalverter er ganske så forskjellig. Gode gamle NRK har sin helt egen sjarm <3Ha en fin torsdag! Min begynte med baking av bringebærostekake til et besøk senere i dag, så det lover godt.

    Liker

  2. Hege: Det er så mye morsomt rundt omkring! I like måte!Maren: Ja, NRK-sjarmen kan man ikke nekte for! bringebærostekake hørtes herlig ut!koffeine: Jahahah, det er nettopp slike forskjeller som innimellom blir veldig tydelige!Linda Terese: Håper torsdagen din ble fin, den også!ChadBird: Ja, hoho, ikke sant? Takk, det samme!motionocean: Ja, jeg kan nok ha nevnt Oscar Wildes The Picture of Dorian Gray, for den liker jeg ordentlig godt! En klassiker!

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.