Sett på runden: Hittegods og viktigheter

Gårsdagens postrunde var solrik og koselig. Det føles godt å jobbe, å gjøre noe meningsfylt, å måtte tenke på andre ting og andre mennesker. Jeg går med lørdagsposten hele året, men det er ekstra fint om sommeren! Det var nesten i overkant varmt å bære på brev og pakker, men jeg har i det minste ikke pels, som denne skeptikeren.

Jeg elsker katter, og setter stor pris på denne typen selskap! Dessuten fant jeg nok en pusekatt på en vegg.

I en annen oppgang fant jeg spor etter sommerkos. Ikke rart at folk nyter finværet!

I en tredje oppgang lå noe som sannsynligvis blir savnet i større grad. Håper eieren plukket dem opp!

Området jeg går i ligger på St. Hanshaugen og er fint både på bakkeplan og i høyden…

 …og dessuten har det ganske høy nerdefaktor. Jeg så et nytt ekstraliv (det forrige kan sees her)!

Postmengden er ganske liten i fellesferien, men denne lørdagen delte jeg ut valgkort til absolutt alle. Det tok sin tid, naturlig nok, men det er jo en viktig del av valgprosessen, og jeg håper flest mulig bruker stemmeretten sin.

Jeg hadde noe på lur også til dem som ikke er gamle nok til å stemme. Viktig, det også!

Ferie-utgaven av Donald-pocket gir meg skikkelig sommerfølelse! Det samme kan sies om voldsomme regnskyll som forvandler Pilestredet til en elv på et øyeblikk.

Posten skal frem, som det heter, men da det regnet som verst, tillot jeg meg å vente litt under et tak. Papir og vann er jo ingen praktisk blanding, og brev som går i oppløsning er ikke så morsomt. Jeg passer godt på posten!

Jeg oppdaget forresten noen nye frimerker. Mine retroradio-favoritter satt på en koselig gråpapirpakke, og hadde fått selskap av gammeldagse telefonkiosker, som jeg ikke har sett før. Slik sjarm er ekstra hyggelig å dele ut!

Den kommende uken skal jeg gå med post hver dag. Jeg krysser fingrene for mye finvær og ganske lite post, hihi. Om du er på St. Hanshaugen og ser et smilende og kanskje syngende postbud, er det sannynligvis meg!
Reklamer

7 tanker på “Sett på runden: Hittegods og viktigheter

  1. ååå :-) herlighet! jeg bare elsker innleggene dine. Så positive og søte. Jeg fikk lyst til å bli postbud nå, for å si det sånn :-D haha..

    Liker

  2. hei sann! postbud pa sykkelen,( à byciclette) som i sangen av "Yves Montand".mens posten e tre dagen det er sa hyggelig! jeg ogsa gjore same til deg, same dag.og smile av godt vaer: en turistik Oslo tur ofte nok uventet hyggelig .takk bruno

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.