Noen kontraster og et kupp

Plutselig kom sommeren for alvor! Jeg har gått med post i dag, og det ble en usedvanlig varm og solrik lørdagsrunde.

Været har riktignok vært vanskelig å forholde seg til i det siste; det plutselige, voldsomme juliregnet er ikke til å spøke med! Da vi spiste ute-lunsj på torsdag, og ante fred og ingen fare, endte vi opp med regn i glassene…

 
…og Taran, som ikke hadde jakke, måtte pent finne seg i «ståpels».

Det samme skjedde i går, men da kunne jeg søke ly under en baldakin og ventet til uværet hadde passert. Snart kom solen kom frem igjen, og da tok jeg med meg Taran bort til Botanisk hage, som er frodig og fredelig og flott…

…før jeg avsluttet fredagen på Rockefeller. Jeg vant billetter til Tiger City, en trippelkonsert med Rock’n’Roll-tema. Jeg skulle jobbe dagen etter, men har man gratis inngang, må man jo i det minste ta en liten tur! Jeg kjente ikke til noen av artistene i noen særlig grad, og var forberedt på det meste. Da hovedbandet The Carburetors gikk på scenen, var det med ett «oh yeah!» og pyro-effekter for alle pengene. Etter kort tid var testosteronmengden i lokalet helt enorm, nesten like stor som sleiken til bassisten. Morsomt!

Hvem sier at man ikke kan beundre fargerike blomster og se sortkledde rockeband på samme dag?

Tidligere denne uken var jeg innom UFF, og ettersom jeg har lett etter en ensfarget rød kjole i lang tid, endte jeg opp med å gjøre mitt andre second hand-kjøp. (Her er det første, og så fort det blir litt kaldere ute, skal skjørtet få svinge seg igjen!) Nyanskaffelsen kommer fra danske Chiki, som jeg ikke klarer å finne noe informasjon om, så jeg går ut ifra at de har sluttet å lage klær. Denne søtsaken er som ny, og den har brede stropper, rysjer og bittesmå sting øverst.

Strikk i livet gir den (og meg) festlig fasong…

…og gjør at skjørtet bølger seg og fanger lyset veldig fint.

I kveld skal jeg på fest med Jonasflotte, og den nye kjolen skal få være med. Den har sikkert vært på fester før!

Kjolen kostet femti kroner. At det går an. Kjolekupp er kanskje den beste typen kupp!

God lørdagskveld til alle!

8 tanker på “Noen kontraster og et kupp

  1. Eller skokupp! Det gjorde jeg i går, på en brukthandel. Jeg fant noen gullsko. Egentlig vet jeg ikke om jeg kan gå med GULLsko, men kanskje, også ble jeg litt glad bare fordi de passet meg for sko i brukthandler pleier alltid å være for små. Også var de jo gull.

    Liker

  2. Enig! kjolekupp er virkelig den beste typen kupp! Og kjolen du fant var veldig veldig fin. Elsker fargen!Jeg var på rockekonsert i går, med bandet Skadne Krek :-) kjempegøy! Det er veldig lov med blomster og rock på samme dag..mannen min, som spiller i Skadne Krek, kommer jo hjem til meg og 3 nusselige kaniner hver dag liksom, haha..Så rart at dere hadde så ustabilt vær.. minner meg om mitt hjemsted – det nydelige vestland, hehe.Ha en deilig søndag!

    Liker

  3. Maren: Mange takk! Kom tilbake til byen snart, daaa.tinekatrine: Takk! Jeg er enig, det er ganske gøy med ustabilt vær!Kathleen: Oooh, gullsko høres uimotståelig ut!Hege: Mange takk! Så gøy at vi begge har funnet oss en musiker, hihi. Skadne Krek, for et morsomt navn! Konserter og kaniner er også kompatible, hoho!Johanne: Ja, det er en gøyal bieffekt!

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..