Tripp, trapp, tresko

Eller «stor, mindre, minst», om du vil.

Fordi vi har noen triple ting, fordi jeg har ferie og fordi det regner i Oslo denne mandagen.

I kveld busser jeg hjemover, til det store, hvite trehuset vårt, og skal tilbringe noen dager der. Jeg skal treffe gode venner som jeg ikke har sett på lenge, glede meg over kjente lukter og knirkelyder i barndomshjemmet mitt, drikke vin med de flotte foreldrene mine og dessuten finne frem en koffert og noen ekstra sommerkjoler til ferieturen. Blir bra!

Reklame

9 tanker på “Tripp, trapp, tresko

  1. Jeg koser meg hjemme!oda celine: Jeg tror det er mange som begynner å sette enda større pris på foreldrene sine når de flytter hjemmefra! Jeg blir også mer og mer glad i å tilbringe tid med mine foreldre, selv om vi alltid har hatt et nært forhold. Så heldige vi er som har det slik!Regnboge: Så sant, så sånt – det er sommer uansett vær, og vi har faktisk sett en del sol de siste dagene!Sabine: Samme her! De er gjerne søte, men modige på samme tid!

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..