Hurra for meg!

Jeg gjør det enkelt: Jeg har bursdag i dag! Hihi og hurra! Kake, ballonger og smil, et stort lass gratulasjoner, en og annen superkoselig gave, mange store klemmer. Til meg, liksom. Denne følelsen er kanskje det beste som finnes.

Søstrene Suse er nå på helgetur med familie og venner; vi er i Telemark og spiller golf. Vi nyter det varme været, den gode maten og det enda bedre selskapet. Dette har vært en tradisjon i mange år, og i år sammenfalt det altså med bursdagen min, så jeg feiret med en relativt liten og relativt spontan samling forrige helg. Det var kjempekoselig!

Jeg hadde på meg en stripete kjole jeg kjøpte i Kina, som får meg til å se ut som trofékonen til en tennisspiller på femtitallet, med sløyfe i livet og pulsvanter til. Vi spiste brownies og banankake og hørte på Madness. Noen hadde med seg små presanger som jeg ble veldig glad for, og folk drakk te eller øl eller vin, og da det ble sent, var vi en gjeng som satt igjen med kosedyr og kakerester og sherry, av alle ting.

Slik så det ut:

Håper alle har hatt en fin helg, og at denne søndagen blir alt dere ønsker dere! Jeg har egentlig alt jeg ønsker meg, og så er det MIN dag i tillegg. At det går an. Dette blir bra. Fortsatt god Synne-søndag til alle, hoho!

17 tanker på “Hurra for meg!

 1. Åå, hurra for deg! Gratulerer :D Ser ut som ei herlig feiring forrige helg, og jeg håper du får en flott dag sammen med familien din nå. Kos deg! :D

  Liker

 2. hurra og gratulerer til deg !!! fra paris ;bare hyggelig a le ,og med din vennlig tillatelse :"synne", good birthday:" got gaviren !!". (witz tid for bursdagen din ) :" quels sont les juifs qui ont le plus influencé l'histoire de l'humanité? Moise, en enonçant : "tout réside dans la loie." Jésus en disant:"tout réside dans l'Amour." Marx , en affirmant:" tout réside dans l'argent." Freud ,en découvrant:""tout réside dans le sexe." Bergson, en déclarant:" tout réside dans le rire". enfin Einstein, en concluant." tout est relatif." _ other one : Madame "witzstankerschon ",riche Americaine ,fait du tourisme à Paris . elle a loué les services d'un guide particiler qui lui fait visiter les musés d'art .-oh! s'exclame-t'elle devant un tableau, c'est un Monet,n'est -ce pas? _ non Madame,à une lettre près : c'est un Manet. -et là , je reconnais bien , c'est un Pissarro!! _non Madame , désolé c'est un Monet, cette fois-ci. _ et là, c'est un Picasso n'est-ce pas ? Non , madame , c'est un Miroir. " I appreciate auto dérision ,but someoneS less , shame on me! big , big , big day ;good week . bruno

  Liker

 3. Hjertelig takk for alle gratulasjoner! Dagen ble super!Regnboge: De er kjøpt på Lindex, tror jeg! Synes det er veldig søte, jeg også!Bruno: Merci beaucoup pour les blagues et les mots gentils!myldretid: Haha, så morsomt! Hun er en radiokollegavenn av meg. Verden er virkelig knøttliten!

  Liker

 4. Jeg ser dette litt sent, men bedre sent enn aldri. Å, jeg likte bamsen din! Den var fin å klemme på. "Og sherry, av alle ting!" – som fikk bein å gå på noen uker seinere.

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..