Tips: Café Laundromat

På Bislett ligger relativt nyåpnede og veldig sjarmerende Café Laundromat. Jeg har hørt mye positivt om dette stedet siden de flyttet inn i rundkjøringen der oppe, og da jeg selv endelig fikk tatt turen, skjønte jeg hvorfor!

Som navnet tilsier, har de vaskeri. Tanken er at vaskemaskinløse folk i området, for eksempel de mange studentene, skal kunne ta med seg skittentøyet sitt og vente med en bok, kaffekopp eller matbit til vasken er ferdig.

 

Resten av det store, lyse lokalet rommer kafé, bar og bibliotek. Alt i fargerik retroinnpakning, med telefoner og koffert og globus og vindeltrapp og hems og et stort utvalg spennende importøl. Er det rart man trives?

God kaffe og hyggelig betjening passer godt inn i det øvrige inntrykket. (Og Ine-selskap er bonus, da!)

Anbefales, med eller uten skittentøy!

10 tanker på “Tips: Café Laundromat

  1. Hyggelig at vi er flere om å like konseptkaféer og morsomt interiør!Koffeine: Enig! Vi finner oss hver vår dype stol og koseleser sammen!tinereiser: Det stemmer, midt i rundkjøringen, rett ved trikkestoppet. Praktisk beliggenhet!Elena: Selv takk, og god tur!

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..