Barbeco

I dag vil jeg bare tipse om en riktig kjekk liten sak for alle som liker å grille!

Det er et kjent faktum at éngangsgriller er svært lite miljøvennlige – altså, dette med å bruke ting én gang og så kaste dem, er jo en problematisk greie i seg selv, og her er det ikke snakk om en papirserviett eller et pappkrus, men en hel grill! Vi nordmenn bruker og kaster visst over en million slike i løpet av sesongen, hvert eneste år. Det er jo ganske sykt, når man tenker over det. Vel, jeg er ferdig med éngangsgriller, for vi har en Barbeco!

Barbeco / etdrysskanel.comDette er en liten, bærbar grill som kan brukes igjen og igjen. Den produseres i Norge, og varmes opp ved hjelp av såkalte hurtigbriketter, som lages av kokosnøttskall!
Man trenger ikke tennvæske for å fyre opp, og grillen blir myye fortere klar enn en vanlig kullgrill. Det tar faktisk bare et par minutter, man blir rent imponert. Dessuten får man langt jevnere varme, så hele grillristen kan brukes samtidig, og man slipper åpen flamme, så maten blir mindre svidd.
Størrelsen tilsvarer en éngangsgrill, Barbeco er faktisk litt større, og vi har foreløpig bare trengt å bruke én side, med to briketter, av gangen. Ettersom grillen brettes sammen når man transporterer den, og den kommer med ei bæreveske, er den nett og enkel og ta med seg. Det følger også med et brannsikkert underlag man kan sette den på.

Barbeco har vist seg å være et godt gjennomtenkt og veldig praktisk produkt! (Jeg er ikke sponset eller noe sånt, jeg er bare skikkelig fornøyd.)

Fortsatt god grillsesong, hoho!

– – – – –
In other words: Barbeque season! I just wanted to tell my Norwegian readers about a very clever product, Barbeco, a handy, portable grill. It’s more environmentally friendly than many alternatives, and it works truly well. It is only for sale in this country for now, I think, but I bet there are similar products elsewhere. I’m not sponsored or anything, I’m just really happy with this thing.

Reklame

6 tanker på “Barbeco

 1. Så smart, takk for at du tipser!
  En sånn ting har jeg lett etter lenge. Hvor lang tid tar det før den blir kald igjen, så man kan ta den med seg videre, og hvor tung er den? :)

  Liker

  • Man slukker den med vann og kaster asken, som man ellers ville gjort, og da blir den raskt avkjølt. (Bæreveska er også utstyrt med sånt varmesikkert stoff, pluss at den virker vanntett, så om grillen skulle være litt våt eller litt lunken når man pakker ned, blir det hverken sølete eller varmt.) Grillen er lett, vi tipper på at den veier en kilo eller noe? Veldig hendig!

   Liker

 2. det er super godt designet, tenkt, nyttig å bruke; grillen din !
    (og må også gjøres obligatorisk, her mot det usvilisert bandet som vi har her!)
  men den vil ikke ha smak av grenkvister og vinstokker; ikke som med eikegrener :)

  Liker

 3. Tilbaketråkk: My May | Et dryss kanel

 4. Tilbaketråkk: My May | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..