Six good things lately

Det virker som at søvnunderskuddet mitt skal vare evig, jeg har liksom vært trøtt flere uker i strekk, men kanskje skyldes det bare mørkere morgener og kvelder? Uansett vil jeg dele seks smilegrunner fra den siste tida!

– Høstkos. Det er jo det fine med at mørket kommer tilbake. Jeg har tent telys for første gang på månedsvis, og gledet meg over den stemningsfulle gløden. Om kveldene kan man lese på sofaen, se en film eller åpne ei flaske vin – eller alle tre!

Afternoon tea i Bibliotekbaren på Bristol. Vi var 13 jenter blant bokreolene og lysekronene da flotte Maren skulle drikkes ut, og det er nok det mest fornemme utdrikninglaget jeg var vært med på hittil, hoho.

September / etdrysskanel.comVillains, det nye albumet til Queens of the Stone Age. Mørkt, fett og fengende på samme tid. Stappfullt av spilleglede. For oss som kjenner resten av diskografien låter det kjent, men samtidig er låtene fulle av overskudd og uventede vendinger. Det føles som å snakke med en gammel venn om et nytt tema. Foreløpig har jeg bare hørt gjennom alle sporene et par ganger, men jeg gleder meg til å bli ordentlig fortrolig med plata utover høsten!

– Rusleturer i vårt nye nabolag, som er vårt gamle nabolag, og som nå er midt mellom sensommer og tidlig høst.

September / etdrysskanel.com– Følelsen av å være oppslukt av ei bok, og snike til seg noen kapitler her og der i løpet av dagen. (Mindre positivt er det når man drømmer om boka og snakker i søvne og vekker kjæresten sin flere ganger, men sånt kan man jo ikke lastes for!)

– Det å kunne se og høre broren min og vennene hans spille Destiny 2 gjennom SharePlay på PlayStation. Det er nyyydelig og veldig engasjerende, og jeg kan lene meg tilbake med noe godt å drikke i stedet for å spille selv. Vi lever i framtida, dere. Skål for det.

September / etdrysskanel.comDin tur! Hva har vært fint i det siste?

– – – – –
In other words: I seem to be perpetually tired, maybe because it’s getting darker in the mornings and evenings, but that doesn’t stop me from noting little reasons to smile. Recently I’ve enjoyed lighting candles again (that’s the upside to the darkness returning, and it makes it feel so right to curl up with a book, a film or a bottle of wine), an afternoon tea at a swanky hotel as part of a friend’s hen do (the most classy one I’ve attended so far), the new Queens of the Stone Age album (it’s called Villains, and it’s dark and catchy at the same time, and it feels familiar and refreshing at once, like talking to an old friend about a new subject), walks in our new neighbourhood (which is actually our old neighbourhood, and which is rigt between late summer and early autumn now), the feeling of being really into a book (although I don’t like talking in my sleep about it and waking up my boyfriend, but I never do it on purpose!) and experiencing Destiny 2 through my brother and his buddies (I watch and listen to them through SharePlay on the PlayStation – we’re living the future, people). Your turn: What has made you smile lately?

Reklame

9 tanker på “Six good things lately

  • Haha, i dette tilfellet var det i hvert fall stort inntak av te og god mat, samt høy kjolefaktor, og lite av det man vanligvis forbinder med et utdrikningslag… Forfriskende og kjempekoselig, og helt i brudens ånd!

   Liker

 1. Åh, så mykje fint! Eg har eigentleg hatt det litt kjipt i det siste, men eg fekk ein pakke med kjekke, veganske produkt frå USA på måndag, så det var fint. Og så har eg verdas beste kjæraste/sambuar som alltid gjer alt betre. <3

  Liker

 2. Så fint! Og takk for at du minte meg på villains-albumet, det hadde jeg helt glemt at jeg skulle høre på.
  Høsten gjør meg skikkelig glad for tiden, den er usedvanlig varm og tørr. Liker!

  Liker

 3. Ja, så deilig det er med haustkveldar! Fordi ein, med godt samvit, kan sitje inne og kose seg, men også fordi det faktisk er ganske fint å gå ute i mørkret, sjå dei varme fargane i lauvet på bakken opplyst av gatelyktene og samstundes kjenne på den gode, skarpe lufta!

  Dei siste vekene har vore både slitsame og fine. Studiet er litt tettpakka for tida, med mykje undervisning, og kort tid til eksamen og innleveringsfristar. Men, neste veke skal eg i psykiatripraksis, og det trur eg blir skikkeleg spennande!

  Sånn elles er det alltid fint å gle seg til neste gong kjærasten kjem på besøk! (Ja, avstandsforhold…)

  Liker

  • Absolutt! Høsten oppfordrer en liksom til å hygge seg, hihi – både inne og ute! Jeg prøvde faktisk å fange den gode kveldsstemningen med kameraet senest for noen dager siden, da jeg var ute og gikk i en verden av rødt løv og gule gatelys, men mørke, uklare bilder yter ikke høstfargene rettferdighet… Vi får bare nyte med øynene og kroppen!
   Det høres både spennende og hektisk ut – og sånn er jo gjerne høsten i studiesammenheng. Så gøy med praksis, håper det blir lærerikt.
   Jeg vet godt hvordan det er å ha avstandsforhold og se fram til neste kjærestebesøk, så jeg føler med deg, og gleder meg på dine vegne!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..