Today

February / etdrysskanel.com
February / etdrysskanel.com

I dag er det snø, tåke og ti minusgrader utenfor vinduet mitt.
I dag spiste jeg avocado toast til frokost – altså ristet brød med hummus (den ordentlige typen som er vanskelig å vinne her til lands), avocado og litt salt og pepper – og drakk grapefruktjuice til. Bedre blir det ikke!
I dag våknet jeg til nyheten om at Åsleik Engmark er død, bare 51 år gammel, og måtte felle noen tårer. Han satte stemme til barndommen min. Tintin, Timon, Mike Wazowski, Woody, Mushu og trampolinemannen, bare for å nevne noen roller. Jeg kan høre ham inni hodet og sitere de beste replikkene når som helst… Så mange gode minner.
I dag skal jeg selv dubbe. Et merkelig sammentreff. Jeg skal gjøre mitt beste, mesteren til ære, og jeg gleder meg.
I dag er det valentinsdag. Jonasflotte og jeg pleier ikke gjøre så mye ut av denne datoen, men det lå et kort og ventet på ham da han sto opp i morges, og jeg fikk en stor bukett roser av ham – ikke røde, men gule, og ikke i dag, men i går.
I dag skal jeg kanskje se Split på kino, om noen venner og jeg finner en visning som passer for alle. Krysser fingrene!
I dag hadde jeg problemer med å velge te etter frokosten. Til slutt ble det en grønn favoritt med mandel.
I dag skal jeg stikke innom Hasla på Grünerløkka, for jeg har mistet en øredobb som jeg håper å få erstattet. Sånt skjer meg heldigvis sjeldent, men irriterende er det. Hadde drukket en del øl den kvelden, om jeg skal være helt ærlig.
I dag skal jeg tekste et naturprogram om løver og geparder på steppene i Botswana. Kjempefascinerende!
I dag håper jeg å få lest noen kapitler i Harpiks. Den er herlig dyster og skrudd, hoho.

Hva med dere? Hva skjer i dag?

– – – – –
In other words: Today there is snow, a bit of fog and minus ten degrees Celsius outside my window. – Today I had avocado toast for breakfast, with the great hummus that is difficult to find in shops. It just doesn’t get any better. – Today I woke up to the news that one of the most famous an beloved voice actors in Norway has passed away. He was only 51 years old, and I grew up with his voice. He played Timon in the Lion King, Woody in Toy Story and Mushu in Mulan, just to name a few. It’s so sad, but I have so many great memories thanks to him. – Today I’m going to do some dubbing work myself. What a weird coincidence. I’m going to do my best to honour the master, and I’m very excited. – Today is Valentine’s Day. My boyfriend and I never make a big fuss about it. He woke up to a card this morning, and I received a bouquet of roses (not red ones, but yellow ones, and not today, but yesterday). – Today I might catch Split at the cinema, if my friends and I can work out the logistics. Fingers crossed. – Today I had trouble choosing a tea after breakfast, but I landed on a green favourite with almond. – Today I need to drop by a shop to see if I can replace an earring I lost. Things like this rarely happen to me, but that makes it all the more frustrating. I had had quite a few beers that evening, in all honesty. – Today I’m subtitling a TV documentary about lions and cheetahs. So fascinating! – Today I want to read a few chapters in my book, a Danish novel which is delightfully dark and twisted.
What about you guys? What’s up today?

Reklame

4 tanker på “Today

 1. For et fint innlegg!
  Det er trist Åsleik Engmark er døde. Han var så flink ❤.

  Her kommer noen glimt fra hva jeg gjør i dag. Nå skal jeg straks ordne istand en Åsne Seierstad plakat. Hun kommer til Gausdal folkebibliotek senere i vår.
  Jeg skal gjøre istand flere nye bøker og rydde. I kveld skal jeg teste ut en ny oppskrift jeg fant ikke en kokebok.
  De siste 30 dagene har jeg hver dag hatt en yogaøkt på mellom 20-40 min og i dag har jeg kommet til dag 31 og yogautfordringen skal avsluttes. Det er litt rart, men samtidig så er jeg stolt for at jeg klarte å fullføre det jeg hadde bestemt meg for. Noen ganger har økten blitt gjort tiiidlig på morgenen og andre ganger halv tolv på kvelden, men jeg har klart det og det gjør meg så glad 😊

  Nå må du passe godt på deg selv og så snakkes vi.

  Liker

  • Takk for fin kommentar, Ragni! Så hyggelig med et innblikk i din dag. Nye oppskrifter er alltid spennende, og forfatterbesøk likeså, og så høres det jo ut som at du har vært superflink på yogafronten! Bra jobba!
   Det gjør vi – alt godt herfra!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..