11. podcast: Siden sist

River

På tide med mer lyd! Bedre sent enn aldri!

Jeg spilte inn denne episoden for litt over ei uke siden, men her kommer den først nå, så dere får late som at vi fortsatt skriver januar når dere hører på. Hvis dere vil høre på, altså.

Et lite hallo, en kort oppsummering, en dråpe usympatisk irritasjon, en forsinket nyttårshilsen.

Håper jeg ikke tråkker på noen tær her! Fortsatt god helg, dere!

– – – – –
In other words: A new podcast, for those who understand Norwegian.

Reklame

9 tanker på “11. podcast: Siden sist

 1. Så koselig med en ny podcast-episode! Veldig enig med deg i det med å ta vårlengselen på forskudd. Synes det er en tendens i samfunnet generelt – i slutten av juli begynner folk å si at sommeren er over, og i november pynter folk til jul. Det er kanskje fordi man liker å ha ting å glede seg til (og handelsstanden utnytter jo det for alt det er verdt), men jeg tenker at man må ta seg tid til å faktisk glede seg over det som er også. Nå kan man glede seg over kopper med varm sjokolade, å tulle seg inn i mjuke skjer, å få roser i kinna når man går tur og å tenne levende lys om morgenen og kvelden, for eksempel. Også blir det fint når våren kommer om et par måneder!

  Liker

  • Jeg er så enig! Påskemarsipanen dukker opp i butikkene i februar, og julebrusen i oktober… Det er til å bli provosert av. Hvis man hele tida skal hige etter det som kommer, tror jeg som deg at man glemmer å nyte det som er. Alle årstidene har sin helt egne sjarm, hvis man tar seg tid til å tenke og kjenne etter – og ja, når man har fått utbytte av vinteren, blir det ekstra fint når våren faktisk dukker opp!

   Liker

 2. Du har en så god stemme å høre på altså! Og jeg er helt enig med deg i det du sier om «vintersutring». Er veldig glad i vinteren jeg! Helst med masse snø og minusgrader, slik at det går an å gå på ski! I slutten av mars – da kan vi begynne å snakke om våren, ikke før.

  Liker

 3. Jeg er SÅ enig i all vintersutring-irritasjonen, men i år har jeg blitt en sutrer selv. Etter to uker med overskya og regn og mørke fikk jeg min første runde av january blues noensinne.
  Så uansett hvor norsk og vant til vinter man er så kan man plutselig bare våkne en morgen i en alder av åtteogtjue og bare gråte fordi våren er så langt unna. Cray cray altså.

  Liker

  • Uff, det hørtes kjipt ut! Jeg har også vært veldig misfornøyd med været denne vinteren, altså – både desember og januar var snøfrie, regnvåte, mørke og deprimerende måneder. Nå har vi endelig fått snø her jeg bor, som har lagt seg (inntil videre), og det blir jo så mye lysere og lunere og penere med én gang! Det jeg prøver å si er at jeg heller ikke liker lange perioder med mørke og regn på denne tida av året, for det er jo ikke vinter i det hele tatt… Da vil jeg heller ha vår, jeg også! Håper du holder ut til den kommer, hihi!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..