Lovely lately

Her kommer ti januargleder som perler på ei snor!

– Ferskpresset grapefruktjuice om morgenen. Én grapefrukt holder akkurat til to små glass.

– Kaffe med ei venninne på Retrolykke, som flyttet til nye lokaler i løpet av året vårt i London, og som nå har enda flere fine ting og klær man kan kikke på!

January
January
January

– Et lite teselskap med Ina og Maren, i sistnevntes nye leilighet. Byr man på grønn te og gjærbakst, er jeg ikke vond å be.

January– En karaffel med rødvin for å feire helga.

January(Jeg øver meg på å dekantere vin for tida, som en del av studiet, og jeg synes det er kjempevanskelig! Heldigvis kan man ikke se hvor mye kløning som ligger bak når vinen først er på plass i karaffelen, hoho.)

– Kafékontor med CarinaMesh denne mandagen. En super start på uka!

January
January

– Lunsj med venninner på Pastel de Nata, et relativt nyåpnet portugisisk bakeri i Kvadraturen. Nam!

– Middag på Café Christiania, som i praksis er et museum og en tidskapsel!

January
January

– At vi er ferdige med å male tak og vegger på vaskerommet, slik at vi kan bruke vaskemaskinen igjen, og kurven med skittentøy ikke lenger er sprekkeferdig.

– Øl hos gode venner på en lørdagskveld, i vintagekjole fra Brussel.

January– Å lese noen kapitler i ei god bok hver kveld.

Nå ser jeg to ting: At alle disse bildene har et sånt rødskjær som de får innendørs på vinterstid, når det ikke er dagslys å spore (noe som forresten er grunnen til at jeg viser frem få kjoler i vinterhalvåret, for man trenger godt lys for at de skal komme til sin rett!), og at de fleste av disse punktene har med mat og drikke å gjøre. Det er ikke så rart, når jeg tenker etter, for større og mer konstante hverdagsgleder er det vanskelig å finne! Hurra for gode s(m)aker i godt selskap!

– – – – –
In other words: These are some things I’ve enjoyed in January! Dinners, coffees, beers and other treats with friends, admiring old things, freelancing at a café with a colleague, practicing decanting wine (it’s bloody difficult, but at least it looks really cool once I get the stuff into the carafe) and wearing vintage.

Reklame

4 tanker på “Lovely lately

 1. Ønskeinnlegg – et innlegg om økonomi! Er frilanser og i disse «nærmer seg selvangivelse»tider, samtidig med et nytt år, så sluker jeg alt av økonomi-lesestoff. Noen ganger blir jeg inspirert, andre ganger bare stressa. Men tror du ville skrive veldig fornøyelig og interessant om det!
  Hvordan ser din økonomi ut? Hva legger du helst penger på? Er du flink å spare? :)

  Liker

  • Dette tar jeg til meg! Jeg har faktisk lurt på å skrive et innlegg om frilans-økonomi, fordi jeg vet at det er mange som er nysgjerrige på det. Samtidig er det viktig for meg å formidle at man kan leve godt på lite penger – det gjør jeg, i hvert fall! Jeg vet ikke om det ville bli hverken fornøyelig, interessant eller inspirerende, men jeg prøver gjerne. Takk for fint innspill!

   Liker

 2. Synne, jeg vil bare si at jeg elsker bloggen din – én av to jeg fremdeles leser etter at jeg ga meg selv noen internettrestriksjoner nylig :) Du sprer så mye glede og jeg koser meg med hvert eneste innlegg. Håper februar fylles med like mange gleder som januar!

  Liker

  • Du er så god, Kristine! Tusen takk! Jeg blir rent beæret. Jeg setter stor pris på at du stikker innom, og på de fine kommentarene dine. Håper det går bra med skrivingen, og at du har hatt en god start på 2017!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..