…and a winner and a video clip

Tusen takk til alle som deltok i konkurransen!

I dag lagde jeg lapper med navnene deres på, én for hvert lodd dere tok, og så la jeg dem i blafreboksen med giraffer. (Det finnes jo adskillig raskere og mer moderne metoder for sånt, men jeg synes det er hyggelig å gjøre det på denne måten, med penn, papir og saks.)

Giveaway / etdrysskanel.comSå rotet jeg rundt og trakk en tilfeldig lapp.

Giveaway / etdrysskanel.comVinneren ble altså Julie! Hun skrev i kommentaren sin at hun kunne tenke seg å bruke notatboka i forelesninger, så jeg krysser fingrene for at den kan gi litt ekstra studiemotivasjon! Dessuten håper jeg at teen smaker utover høsten. Gratulerer så mye! Jeg sender deg en epost!

Til de som ikke vant har jeg et videotips som plaster på såret, hihi.

Så dere avslutningsseremonien for OL i Rio? Ikke jeg heller. Jeg er tross alt ikke særlig opptatt av idrett, så jeg lå og sov. Likevel skulle det vise seg at én del av kalaset virkelig appellerte til meg! Se bare på dette klippet, fra den delen der Japan tar over ansvaret og ser framover mot OL i Tokyo om fire år:

Jeg blir varm om hjertet av hvordan Japan omfavner nerdekulturen sin! De er glade i og stolte av sine mange figurer, og når statsministeren kler seg ut som Mario foran hele verden, vet du at du har med et lekent land å gjøre. For en morsom overraskelse.

Takk igjen, dere! Det blir nye vinnermuligheter neste gang. Ha en fin dag, alle sammen!

– – – – –
In other words: The winner of my giveaway was Julie! For everybody that didn’t win, here is a video treat: The Tokyo part of the closing ceremony at the Rio Olympics. I don’t even watch sports, but I love this clip, showing how proud Japan is of their geek culture. Awesome!

Reklame

2 tanker på “…and a winner and a video clip

  1. japon : en land og det folket som er gjennom min favoritt . Jeg så j. o . (litt) fra spansk TV, det var moro . men å lese bøkene mine er alltid bedre.

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..