Made me smile # 9

Det er turbulente tider her i Storbritannia, men i dag vil jeg dele fem ting som har fått meg til å smile i det siste!

Cats That Look Like Pin Up GirlsCats That Look Like Pin Up Girls. Tidenes tumblr-konsept, haha!

– Det faktum at det finnes Lego Master Builders og at de er genier. (Pluss at de også går tom for brikker iblant.)

Nerdy Nummies på Youtube. Rosanna Pansino lager massevis av geeky godsaker.

– Seriene på The Oatmeal, særlig de som omhandler sånt jeg liker, som katter og grammatikk. En klassiker!

Denne Buzzfeed-artikkelen full av Harry Potter-humor. PRONGS YOU ARE DRUNK.

Forresten begynner Summer Games Done Quick på søndag, så jeg har mye å glede meg til i uka som kommer, og denne lørdagen har dessuten Jonasflotte og jeg sjuårsdag, og den skal feires med kunstferdige kaker og mimosa i massevis.

God helg, mine venner!

– – – – –
In other words: These are turbulent times here in the UK, but here are five fun links! Cats That Look Like Pin Up Girls, an article about a Lego Master Builder, Nerdy Nummies on Youtube, The Oatmeal (an online comic classic) and this Buzzfeed listicle with Harry Potter humour. Also, Summer Games Done Quick starts this Sunday, and this Saturday is the seventh anniversary of my boyfriend and me! Happy weekend, friends!

Reklame

6 tanker på “Made me smile # 9

  1. Synne! Det er sjelden jeg kommenterer, men jeg ville bare si -jeg er utrolig glad i bloggen din. Skikkelig feel good-stemning!

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..