Around the clock on an Advent Sunday

Den 14. desember var en søndag, og jeg bestemte meg for å ta et bilde i timen. Slik så dagen ut!

09.00: Jonasflotte og jeg står opp og spiser en lett frokost mens kalenderlyset brenner.
Advent Sunday10.00: Det er mildt ute, men man kan ikke gå i morgenkåpe hele dagen, så jeg får på meg fillene. Rutete strømper og foldeskjørt!

Advent Sunday
Advent Sunday

11.00: Jonasflotte og jeg vender nesa mot Majorstuen, hvor vi er invitert på førjulslunsj, og husene i nabolaget har fine farger.
Advent Sunday12.00: Vi ønskes velkommen hos Øyvind og Malin og får en aperitif i form av hvit gløgg med sitrus og krydder. Åh, kjempegodt.

Advent Sunday13.00: Maten er servert! Spinatpai, fylt avocado og salat med rødbeter og feta, bare for å nevne noe. Et riktig herremåltid!

Advent Sunday14.00: Vi spiser, skåler, snakker og koser oss fortsatt.

Advent Sunday15.00: Det er tid for konfekt, kaffe og lussekattboller til dessert! Nam!

Advent Sunday
Advent Sunday
Advent Sunday

16.00: Vi spiller Ticket to Ride, som jeg aldri har prøvd før. Spennende!
Jeg lar meg begeistre av steampunk-stil, godsvogner og knøttsmå giraffer, og synes det er overraskende gøy å legge jernbane.

Advent Sunday
Advent Sunday
Advent Sunday

17.00: Jeg takker for meg og begir meg ut igjen, for jeg har en annen avtale.
Nå har det mørknet ute, slik at julegaten kommer til sin rett, og jeg titter på juleutstillingen i butikkvinduene mens jeg venter på trikken.

Advent Sunday
Advent Sunday

18.00: Jeg ankommer Torshov, for jeg er invitert til mer adventskos! Juletreet i bakgården hilser meg velkommen.

Advent Sunday19.00: Hos min venn Dag Robert er det lyslykter og papirpynt i vinduet, og verten disker opp med varm sjokolade og julegodt.

Advent Sunday
Advent Sunday

20.00-21.00: Vi ser Frozen! Jeg hadde bare sett den én gang før, da den gikk på kino, så det var et veldig hyggelig gjensyn.

Advent Sunday22.00: Jeg trikker hjemover i mørket, og da jeg kommer hjem tenner jeg tre lys, for det er jo adventssøndag.

Advent Sunday
Advent Sunday

23.00: Jonasflotte og jeg gjør noe så spennende som å vaske og henge opp klær, og nå er julelysene tent i bakgården vår også.

Advent Sunday24.00: Vi leser dagens kapittel i kalenderboka vår.
(Klassikeren The Lion, the Witch and the Wardrobe! Jonasflotte hadde ikke lest noen av Narnia-bøkene tidligere, og jeg synes alltid det er koselig å lese dem igjen! Dette er riktignok et fælt kapittel, så han leser og jeg gråter, haha.)

Advent SundaySå er dagen over, og for en fin dag det ble.
Det er slik en luksus med sånne dager som er fulle av kos fra morgen til kveld!

– – – – –
In other words: One advent Sunday looked like this! My boyfriend and I got up and has breakfast togerther while the calendar candle reminded us what date is was. I chose to put on tartan tights and a pleated skirt, and then we went out, past pretty coloured houses. We were invited to a couple of friends for lunch (a veritable feast!) and Ticket to Ride (fun!). Later I had plans to watch Frozen (such a great winter film) and drink hot chocolate at another friend’s place. When the evening came, my boyfriend and I lit three candles to mark this being the third Sunday of advent. We then did laundry and read one chapter in our calendar book. (The classic The Lion, the Witch and the Wardrobe! I loved reading it again, although this particular chapter is awful, so my boyfriend read and I cried). All in all it was a lovely day with lots of fun from dawn ’til dusk!

Reklame

6 tanker på “Around the clock on an Advent Sunday

 1. Ser ut som en fin dag! Og jeg liker at du bruker en bok som kalender! Det vil jeg også!

  (Og så sier wordpress at det var du som la igjen flest kommentarer på bloggen min i 2014, så ville bare si takk takk for det, hehe! :D Blir kjempeglad for hver eneste en. Håper du hadde en fin feiring i går.)

  Liker

  • Ja, det er en skikkelig god greie – har lest flere julebøker på denne måten, altså som adventskalender, tidligere også. Kan anbefale A Christmas Carol, om du ikke har lest den før!

   Så hyggelig, da! Selv takk for mange interessante (kommentarverdige) innlegg i året som gikk, og for kommentarene du legger igjen her hos meg!

   Liker

 2. Aaa ! , geni du bruke der pa hjemme i landet dine ! . for mange vakre nordlyset ;men ogsa advent lys som kan ha med datoer skrevet , som smelte redusere (centimeter) hver gang lyset ble tent . ma vaere fornoyd ( le père noël ) , nar han kom … For gode tradisjoner du har ( spillene er viktig for menneske ) . her det er : holde seg 3timer pa bordet med god mat . men den best. ,myk ,og sa romantisk er a lese sammen ,en eventyrbok .

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..