Patchwork: June

Juli er her! Nå er det liksom sommer for alvor, og feriefølelsen ligger som en dis over hele landet. Herlig!

Ny måned betyr nytt lappeteppe, så klart. Slik så min juni ut på Instagram!

InstaJune

Juni begynte med jubileet til Botanisk hage. De serverte en veldig god og utrolig flott kake! Jeg lot meg begeistre av den blå himmelen og de knallgrønne trærne, og så feiret jeg bursdagen min ved blant annet å heve et glass med vin og bringebær.

InstaJune

En kveld var jeg på bakgårdskonsert og hadde musikalsk skjørt for anledningen. Jeg tilbragte hele Musikkens dag ute i sola, og gledet meg litt ekstra over vimplene som blafret i vinden over Hausmania. Så ble det pinsehelg, og da spilte jeg kubb med familien.

InstaJune

Jeg viste frem de supersøte regnbuekjeksene i forbindelse med dette innlegget, og jeg var på to sommerfester: Først på en takterrasse med Radio Nova, og så i en hage med Kulturnytt. Jeg elsker slike samlinger og å si «god sommer!» til fine folk.

InstaJune

Jeg feiret flere bursdager med bringebærholdig drikke! Her fikk jeg servert rosa, sprudlende limonade med bringebær-isbiter. Nam! Jeg hadde noen kveldsvakter på Marienlyst, og gikk hjem fra jobb klokka elleve om kvelden, men himmelen var likevel lys og pastellfarget. Åh, sommer. Disse rosene sto langs en husvegg på Torshov, og de vokste i klaser, som druer. Kult!

InstaJune

Jonasflotte hadde kjøpt med seg makroner hjem en dag, sånn bare fordi. (Den gutten, altså!) Jeg viste frem kattene i stua, også gledet jeg meg over det digre regnbueflagget på Jernbanetorget. Hele byen har vist sin støtte i forbindelse med EuroPride denne uka!

InstaJune

Jeg spiste kiwi som kveldskos og beundret de overdådige rosene på bordet. Sist fredag hadde jeg leiligheten for meg selv, ettersom Jonasflotte var bortreist, så jeg viet kvelden til mini-pedikyr og hvitvin.

InstaJune

I helga var jeg på verdens koseligste festival, Gut Feelings, og så var det Star Wars-maraton på TV. Wohooo! Jeg er så inderlig glad i Yoda! I går kom Jonasflotte hjem fra tur med russisk sprudlevin i bagasjen. Det skal bli interessant å smake!

Jeg heter altså Synnebollen på Instagram. Vi sees der inne for en ny måned full av kvadratisk kos!

– – – – –

In other words: Wow, July is here, and the summer feeling covers over the whole country like a light mist. I love it. When a new month starts, it’s time to look back at the one that ended. Patchwork time! This is what my June looked like through Instagram. All my captions are in English, so maybe I’ll see you there? I’m Synnebollen!

2 tanker på “Patchwork: June

  1. Jeg likte bowling («petanque») Finsk ! du har alle tre det elegante utseendet og stilen i spillet ! . men faktisk jeg ville vite ( for å prøve med min jobb for barn), hvis det er mulig. og min kollega gjør ham den faktiske » pétanque» i mesterskap , han le av meg ….. men også denne fine flasken jeg har lest på russisk (» brut» ), og at regionen navn , har ikke vært til å forstå mer.

    Liker

    • Kubb er kjempegøy! Det er litt mindre komplisert enn pétanque, tror jeg, og krever ingen egen bane, så det er sikkert fint å spille med barn!

      Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..