A good start

Håper det nye året har begynt bra for deres del!

Jeg liker å ta det litt sakte i starten. Årets første dag var full av hjemmekos; gode serier på skjermen, kakao i koppen, hyggelige nyttårshilsener, vegetarpizza fra det lille stedet rundt hjørnet og et slag Scrabble til kvelds. Midt oppi alle ambisøse forsetter er det så viktig å sette pris på de små tingene!

For meg er det slike hverdagsgleder som

– ro til å sortere tanker, minner, inntrykk, bilder, ønsker og planer

– pepperkakerester til frokostdessert (for det er et ord, tenk, og et flott konsept!)

– nydelige roser på stuebordet

January

– et stort skjørt som svisjer når jeg går

– årets julekort fra fjern og nær, 15 i tallet, som tradisjonen tro skal få henge fremme til 13. dag jul

– snirklete kaffe

January

– lyden av regnet mot ruta (selv om jeg selvfølgelig skulle ønske at det snødde i stedet!)

– formiddagsradio på P2

– reservasjon på restaurant i kveld, ettersom Jonasflotte og jeg har fire-og-et-halvt-årsdag i dag

Jeg ønsker alle en fortsatt fin og fredelig start på 2014!

– – – – –

In other words: I hope your 2014 has been great so far! Mine has started out in a calm and cosy manner, and I like that. The first day of the year was spent with my boyfriend and good stuff on the telly, cups of hot cocoa, friendly new year’s greetings, vegetarian pizza from the Italian place around the corner and a game of Scrabble before bed. Among all the ambitious resolutions for the new year, I think it’s important to remember and appreciate the little things. Things like these, on my part: Peace to sort through memories, photos, impressions, plans and wishes. Gingerbread leftovers for breakfast dessert (oh yes, that is an expression, and such a great concept!). Beautiful roses on the table. A big skirt that swishes when I move. Christmas Cards from near and far, fifteen in total, which according to tradition are allowed to stay up until the 13th day of Christmas. Swirly coffee. The sound of rain on the window pane (although I wish it was snowing, of course). My favourite radio station. A restaurant reservation for this evening, as my boyfriend and I celebrate four and a half years together today. I hope your 2014 has started out as well and as peacefully as mine!

17 tanker på “A good start

 1. Jeg spiser også gjerne frokostdessert – spesielt i helgene. Til hverdags spiser jeg faktisk lunchdessert så og si hver dag: Et knekkebrød med smør og ost. Middagsdessert derimot, det er jeg ikke så flink til å huske. Kanskje det skal bli nyttårsforsettet? :)

  Takk for hyggelig kommentar på bloggen min, på den måten fant jeg jo DIN blogg! Hurra! :)

  Liker

 2. Godt nytt år! Jeg var inne på bloggen din i fjor og husker at du hadde et felt på siden der det sto at du ønsket deg brevvenner. Tenkte på å skrive til deg, men det ble aldri noe av. Kom til å tenke på det nå, og etter litt leting på nettet fant jeg deg igjen :-) Men nå ser jeg ikke at du har noe slikt på siden din. Ønsker du deg ikke flere brevvenner?? Buhu…

  Liker

  • Riktig godt nytt år til deg også, Lena! Så hyggelig at du fant tilbake til meg! Jeg så meg nødt til å fjerne adressen, men jeg er alltid åpen for nye korrespondanser! Send meg gjerne en epost på synne.h.rustad [snabela] gmail.com, så kan vi utveksle adresser. God helg!

   Liker

 3. Godt nyttår, fint å gå det nye året stille og rolig inn ja. Hvilke gode serier ser du på da? Har nettopp pløyd meg gjennom alle The big bang theory-episodene, og tatt igjen How I met your mother, så nå trenger jeg noe nytt å bli absorbert inn i…

  Liker

  • Takk, det samme! Håper året har begynt på en god måte.
   Jeg har moret meg med Parks and Recreation i det siste – anbefales! Dessuten ser jeg en intens, fransk spenningsserie som heter Egrenages (Spiral på engelsk, tilgjengelig på amerikansk Netflix). Videre er jeg veldig glad i britisk humor, gjerne av den sære sorten, som The IT Crowd.
   Nå virker det jo som at jeg sitter limt til skjermen hele døgnet, haha, men det er jo kjekt med tips innen ulike sjangere! Ha en fin dag!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..