Holiday Taint

Romjula. Den hyggeligste uka i året.

Jeg ser julefilmer, gleder meg over fine presanger, spiser store mengder julekaker, klemmer på fjerne slektninger, skåler i tjue år gammel portvin, spiller brettspill, bruker fine kjoler (som jeg skal vise dere senere!) og koser meg mest mulig i godt selskap. Akkurat slik skal det være, synes jeg.

Håper alle hygger seg!

Christmas

– – – – –

In other words: The week between Christmas and New Year’s  is probably the most delightful week of the year. These days are for watching holiday films, hugging distant relatives, over eating, playing board games, drinking twenty year old port, wearing pretty dresses (which I’ll show ye later!) and otherwise enjoying oneself in good company. That’s what I’m doing, at least. Enjoy, everyone!

4 tanker på “Holiday Taint

  1. vin porto 20 år gammel, går bra ! ! nesten like mye som mine over-år gamle «Banyuls «(som jeg vet hvordan du gjør dette blandet vin å gjøre det vintage, og jeg har ennå å finne i kjelleren min, hva bruk …). Jeg håper innholdet og beholderen er i samstemt. og derfra: en liten merçi til «Napoleon», som, stopper for å la den franske metoden for vin eikefat (for sherry og port). muligheten til å si skål! («Por-tu – gral» som Monty Python) i denne tiden av julehøytiden og nyttårsdagen.

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..