A dino and a dress

Ny uke, ny måned. Tenk at vi skriver juni!

Nå har jeg hatt to besøk på rappen, så tida har flydd, og sommeren er kommet for alvor. Denne uka er det spådd opptil 27 grader her i Paris, og jeg skal kose meg som best jeg kan.

To ting jeg gleder meg over i dette øyeblikk:

– Jeg har fått sommerferie.

– Jeg har bursdag på onsdag.

To ting jeg viste frem på Skype forleden:

– En dinosaur som bodde på hånda mi en stund, og som var søt og sulten.

Picture2013424194058

– Den dypblå vintagekjolen med striper og stort svisjeskjørt.

Picture2013424194555

Håper alle får en fin start på uka!

– – – – –

In other words: Wow, June is here! I have had two visitors in a row this last week, and time flies when you’re in good company… Now summer’s here for real: This week is supposed to be really warm and sunny here in Paris, and I’m going to make the most of it. Two things I’m happy about at the moment: 1) I have no more lectures at my French university, so my summer holidays have officially begun. 2) Wednesday is my birthday. Two things I shared on Skype the other day: 1) A dinosaur which lived on my hand for a while, making it cute and hungry. 2) My royal blue vintage dress with stripes and a big, swishy skirt. I wish everyone a good start to the week!

12 tanker på “A dino and a dress

 1. åh, litt misunnelig på de 27 varmegradene altså :) Jeg har en fin start på uka, jobba som guide i går og i dag skal jeg dra til Oslo, flytte inn og finne ut hvordan parleiligheten på Bjølsen ser ut :D :D :D :D :D :D :D :D helt ok, det!

  Liker

 2. Gratulerer med sommerferie! Har 17 dager igjen til min… Apropos firkløvere, jeg jobber med barn med Asperger syndrom, og den ene eleven min finner firkløvere overalt. Han kan komme inn fra en fem minutters tur med ti firkløvere i hånda. Da jeg spurte hvordan i huleste han klarer å finne alle disse sa han at når han først ser én, ser han alle, de lyser liksom opp. Ganske kult spør du meg!

  Liker

  • Åh, for en utrolig fin evne å ha! Tenk så mange han kan glede ved å gi dem lykkebringende firkløvere, hihi. Helt enig, veldig kult! Gratulerer med ferien når din tur kommer, forresten!

   Liker

 3. – «Svaret er :- ja …. – men hva kan vel være sporsmalet ? » – «Woody Allen»)
    Jeg bo i konvensjonell respekt og ingen bizarreness her! Selvfølgelig!
  fordi jeg ble inspirert av denne vakre spiral krøller, håret (peots, «payess» hår i min kultur) .. som i min vanlige, ble jeg ført til et absurd spørsmål dialektikk mellom «sameness» og «selfhood». fordi jeg elsker fargen blå (som emblem av tistel, skotsk). også litt fordi jeg er alltid redd for symbolsk archaism, av dynosaures (spesielt med tennene selv kalte: nice!) . fordi jeg liker folk som smiler. Jeg vil bare fortelle deg at jeg er veldig glad for å gi deg mitt vennskap, venn, på denne dagen, dagen før bursdagen din … og hvis du spør meg spørsmålet … Jeg vil svare som «Demokrit» (- «Jeg er ingenting, ellers er det meg selv, som er veldig lite) haha, og da jeg smilte (denne typen er stor.) Vel, du også.! super belle journée pour demain , chanseuse vacancière !

  Liker

  • Det var litt av en tolkning, hehe. Jeg får krøller i høy luftfuktighet, og det er alltid hyggelig med folk som smiler, det er jeg helt enig i. Vi sees på søndag!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..