The Letter Lottery

Konkurranse, lotteri, loddtrekning, tombola! Kjært barn har mange navn, hoho. Nå er det på tide!

CIMG3742

CIMG3743

CIMG3744

Nettopp, du kan vinne ditt eget bokstavbanner!

CIMG3739

Jeg lodder ut et sett med søtti bokstaver, som kan brukes til å skrive hva som helst. Det følger forresten med tall, hjerter og stjerner også. Jeg er blitt veldig glad i mitt sett!

Hittil har jeg brukt bokstavene på veggen, fordi den virket så stor og tom da jeg flyttet inn, men man kan henge et banner på tvers oppunder taket, mellom to trær på en sommerfest, inni en bokhylle, vertikalt i en døråpning… Bare fantasien setter grenser, som det heter så fint. Bannere kan brukes i forbindelse med bursdager, hverdager, fester og fjas. Om du vil skrive «faen ta deg» med store, fargerike bokstaver, så står du fritt til å gjøre det – de som ser det vil sannsynligvis bli glade uansett!

Her er et utvalg budskap fra min vegg de siste månedene.

WW46

CIMG2224

ASD

WV4

FHG: Ord

Ord1

CIMG3066

For øyeblikket står det «Velkommen» igjen, ettersom jeg får besøk i morgen!

Konkurranse, lotteri, sjanse, flaks. Jeg får så fine bilder i hodet av disse ordene. Hvis noen sier «kjøpe lodd», ser jeg for meg barndommens basarer, som ble arrangert på skolen vår hvert år. Vi solgte lodd til inntekt for klasseturen, og naboene byttet småpenger mot muligheten til å vinne en fruktkurv fra den lokale matbutikken. «Kakelotteri»? Jeg tenker på juletrefest i et eller annet grendehus, hyggekveld med alle foreldrene på grunnskolen eller sommeravslutning med koret. Små loddblokker i pudderrosa eller lyseblått, med tall og bokstaver på. «E for Erik, sekstifire». Hurra! Det er meg!

Jeg har hatt konkurranse på (den forrige) bloggen én gang før, men denne gangen tenkte jeg å trappe opp litt. Jeg lar meg inspirere av større blogger og prøver meg på en litt mer komplisert variant. Denne gangen kan dere altså ta lodd for å bli med i trekningen!

Slik tar du lodd:

Kommentere på dette innlegget – Ett lodd

Dele konkurransen med lenke på Facebook/Twitter/Google+/andre sosiale medier: Ett lodd per sted

Bli følger (eller allerede følge) Et dryss kanel på Bloglovin’ – Ett lodd

Skrive om og lenke til konkurransen på din egen blogg – To lodd

Legge til (eller allerede ha) link til Et dryss kanel i leseliste/blogroll på din egen blogg – To lodd

Vinnersjansene øker med antall lodd, så klart. Spennende!

CIMG3965

Slik ser selve pakningen ut, forresten. Den er kjøpt på en liten designforretning i fjerde arrondissement, og kommer visst opprinnelig herfra. Nå ligger den altså og slanger seg på en limegrønn pute, men den vil helst hjem til deg!

Om du bor i Norge eller i utlandet spiller ingen rolle, jeg dekker internasjonal frakt, haha.

Husk å skrive antall lodd du tar, sånn at jeg kan etterprøve det. Vinneren trekkes 28. februar 4. mars.

LYKKE TIL!

CIMG3740

– – – – – –

In other words: The hour is upon us! Its time for a contest, a draw, a raffle! You can win your own letter banner, with which you can write whatever you want. Seventy letters are included, as well as some stars and hearts and numbers. I am very happy with mine! I use them on my wall, which seemed so big and empty when I moved into my apartment, but you can also hang them across a room, between two trees, in a bookshelf, vertically from a doorway… These banners are great for birthdays, everydays, parties and plain nonsense. If you want to write «sod off» on your wall in capital, colourful letters, you are free to do so, and I bet it will still bring a smile to the face of your visitors. You can see the box above. It is bought in a lovely little design shop in the fourth arrondissement, and originally it comes from here. Now it wants to move in with you! Where you live in the world does not matter – I cover the international delivery charges, haha. So, how do you claim your chance to win? You get yourself some lottery tickets! Comment on this post: One ticket. Follow this blog on Bloglovin’: One ticket. Write about and link to this contest on your own blog: Two tickets. Link to this blog in the blogroll on your own blog: Two tickets. Share this contest by linking to it on Facebook, Twitter, Google+ or other social media: One ticket per site. The more tickets, the bigger the chance, of course! Remember to write how many tickets you’re getting, so that I can confirm them. A winner will be drawn on the 28th of February. Good luck!

Reklame

41 tanker på “The Letter Lottery

 1. Tilbaketråkk: » Blog Archive » To konkurranser, yeah

 2. Nei nå skjønner jeg ingenting… har prøvd mange ganger å legge til bloggen din i min bloggliste, men den dukker ikke opp der. Klør meg i hodet, hvorfor? Er det fordi du har wordpress og jeg blogspot? Kan ikke være det, vel… Jeg gir opp for nå, men skal prøve igjen når jeg kommer hjem fra vinterferie – det er fortsatt tid til trekningen da!
  Og bare så det er skrevet: det føles litt kleint å kommentere hos deg først nå som det er en konkurranse, for jeg har vært innom deg før og synes du har en fin blogg! Du virker som en koselig person, og Paris er jo bare … Paris!!!

  Så foreløpig altså 1 lodd, men jeg skal prøve å sikre meg 2 til!

  Liker

  • Hmmm, det høres rart ut. Husker at da jeg selv brukte Blogspot, hadde jeg flere WordPress-blogger i leselisten min… Kanskje du kan prøve med ulike varianter av www, http:// og så videre, om du ikke allerede har gjort det? Krysser fingrene for at det går seg til.
   Takk for hyggelige ord! God vinterferie!

   Liker

 3. Tilbaketråkk: Giveaway hos Et Dryss Kanel! |

 4. Blir nok bare ett lodd på meg, ettersom det er umulig å kjøpe fler. Jeg er ingen blogger/twitrer, men nå har jeg i alle fall kommentert.
  Og som du vet følger jeg bloggen din regelmessig!

  Liker

 5. Tilbaketråkk: Cinnamon Exclusive: Mamie « Et dryss kanel

 6. Jeg har også lyst til å vinne! Foreløpig skjønner jeg veldig lite av wordpress (har brukt blogspot tidligere – mye enklere), så jeg nøyer meg med ett stakkars lodd så lenge, og om jeg skulle fikse å legge deg til på min blogg innen 28.2. så sier jeg ifra…

  Liker

 7. Tilbaketråkk: Pics or it didn’t happen | Et dryss kanel

 8. Hei igjen! Nå er jeg vel hjemme fra vinterferie, og gjorde et nytt forsøk på å legge deg til i blogglista mi. Og jammen fungerte det nå! Jippi! Bra for meg #1: da er det lettere å huske å gå innom deg jevnlig. Bra for meg #2: nå har jeg totalt 3 lodd i konkurransen din. Topp! :)

  Liker

 9. Tilbaketråkk: Helgetips | Et dryss kanel

 10. Kjære Synne, Jeg elsker bloggen din! Og det har vært utrolig spennende å lese om tiden din i Paris! Jeg skulle ønske at jeg hadde kjent til bloggen din for ett år siden, da jeg var i Paris. Jeg ville så gjerne ha besøkt noen av yndlingsstedene dine der! Men, kanskje en gang? Jeg synes du har en flott stil og en nydelig personlighet! Fortsett å skrive!

  Liker

  • Hjertelig takk for en veldig koselig kommentar, Heidi! Jeg krysser fingene for at du kan reise hit igjen – det er jo nok av favorittsteder å ta av, hihi. Ha en fin uke!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..