Fødselsdagsfint

Nå vil jeg gjerne vise frem noe av det jeg fikk til bursdagen min!

Oi! Ikke alt kunne bli med her, men  vi ser blant annet flere typer te, mange spennende bøker, en konsert-DVD, god kosmetikk, et par søte øredobber, en topp med katter på og massevis av postkort jeg kan sende! Dessuten mottok jeg litt bursdagspost selv også (takk til Trine Marie, Bruno, Tine Katrine og Josefine!). Hurra for å være så heldig!

Kjærestegaver er alltid ekstra bra, synes jeg. Jonasflotte ga meg den store boken om Kaizers Orchestra, som jeg elsker (og som jeg forresten så spille på Norwegian Wood i helga!). Videre fikk jeg en eske som inneholdt hundre postkort med klassiske Penguin-forsider, som jeg har ønsket meg siden jeg snublet over den i februar (i den herlige, irske bokhandelen jeg presenterte her). Kortet var dessuten en diskett! Supersjarmerende!

Jeg elsker presanger, altså. Det vet Ine, en av mine beste venninner, som har utnevnt meg til gavesjef i bryllupet sitt. For en ære! Tenk, dette blir mitt første ordentlige bryllup, og jeg får bidra, og jeg har ny kjole, og det hele skjer i morgen. Jonasflotte og jeg reiser til Løten i kveld for å kunne bruke hele Sankthanslørdagen på å feire at Ine og Ståle gifter seg. Jeg kunne ikke gledet meg mer, tror jeg.

God midtsommerhelg, alle sammen!

13 tanker på “Fødselsdagsfint

  1. Oi, så mye fint!! :-) Så hyggelige mennesker du kjenner som gir så hyggelige gaver!Jeg vil gjerne se bilde med den kattetoppen på, for den var så søt.

    Liker

  2. ja, det er noe du mye gjore videre godt i din veien a presentere kjaerlig gave fra "Jonas" , og du har helt rett, hvis du vil tillate meg a si at jeg ble sjarmert av handskrift av "Jonas". jeg synes pingvinene vil reise entusiaster til a snakke(absolutt original!).. og jeg elsker at en slik vakker danser er i dette landskapet av blomster. hver og en liker deg mange mange mye. Som du er en Suksess ,og mer.. bryllupet til din beste venn forventes a vaere Super Flott!bruno

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..