Hei igjen, Oslo!

Jeg kom hjem fra Paris i natt, og mine fire dager der var ganske formidable. Håper dere også har hatt en god langhelg full av klemmer og kos! Jeg gleder meg til å dele bilder og opplevelser fra turen i tiden fremover. Det var fint med et lite avbrekk, for jeg har litt ekstra mye å tenke på for øyeblikket. Inntil jeg får overført og sortert Paris-bildene, blir det noen Oslo-bilder i stedet! Vi må jo ikke glemme hvor fint det er i vårt egen by og vårt eget land, selv om det er supert å oppleve andre steder. Jeg knipser i vei her også, og det er alltid hyggelig å komme hjem!

Grønn er og blir min favorittfarge, og jeg er visst litt ekstra opptatt av flora for tiden. Passende nok handlet Mariell sine siste smileruter om nettopp det, og hjerteblad-bildet mitt fra forrige postrunde fikk være med. Hyggelig!

Såh, jeg er nysgjerrig: Hva gjorde du i pinsehelgen?

9 tanker på “Hei igjen, Oslo!

  1. Skulle ønske det var jeg som var en tur til Paris. Men vi rakk både badetur til Mjøsa, fotball turnering og øvelse for Anne Marthe og Bjørn Thore til Kvennstueteateret i pinsa. Så den var ganske så innholdsrik den og. Håper vi sees snart. Klem fra tante Tøtta.

    Liker

  2. jeg motte en storhet person..kansje mer enn "Eiffel" tarnet. det er som om det var min familie, Enig min famile; og jeg sa at det var godt.. hjertet mitt er fylt med glede Synne. du har godtatt meg for et ar; er all aere verd fra deg Synne! i Paris som andre steder, er himmmelen blaere! gronn mer intens! og min Siamese, bla sjokolade, han maler til deg for hans 17 ar! jeg ser frem til bursdagen din.. bruno

    Liker

  3. Høres veldig hyggelig ut, tante! Så morsomt at de er med i teateret. Hils resten av familien! Jeg krysser fingrene for at vi sees i sommer!

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..