Klossete

Hils på min siste forelskelse!

Jeg har sett på dette kjedet i månedsvis. Humoristisk, nostalgisk og fargerikt! I forrige uke flyttet det inn hos meg, og i går fikk det være med på festpremiere og premierefest. Folk smiler når de ser det! Slik jeg gjorde da jeg først oppdaget det! Sånt gjør meg glad. Når man kan føle seg fin og spre smil samtidig, da er det noe som stemmer.

13 tanker på “Klossete

  1. Åh, herlig! Vi har en del smykker, ringer og mansjettknapper som jeg gjetter kan være lagd av samme folk på jobben min, med både legomenn og legobrikker – jeg har også sikla veldig på dem. Jeg kjøpte slike mansjettknapper til både lillebror og fetter til konfirmasjon i vår – de slo veldig godt an der også. Hurra for at du kjøpte smykket til slutt! :)

    Liker

  2. Åh, er så fint med sånne nostalgiske smykker. De har masse smykker av den typen på etsy.com. Husker i 2007 da alle hadde kassetter i kjede rundt halsen!! Elsket det! Ha en fin dag videre :)

    Liker

  3. Mange takk for alle koselige klosse-kommentarer!Ane: Oi, så morsomt, alltid kult når jobben tar inn sånne ting! Visste ikke at det fantes mansjettknapper i samme stil, det skal jeg skrive meg bak øret!Caroline WK: Ja, det var en gøyal periode! Veldig svak for sånt, jeg også!

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..