Five happy things

I dag vil jeg bare dele fem ting som har gjort meg glad i det siste!

May / etdrysskanel.comFargen på disse blomstene, som måtte få bli med hjem til oss i dag. Sorten heter visst spansk margeritt, og jeg har nesten ikke sett maken til heftige nyanser!

Det at restauranten skal åpne så smått igjen, sånn at jeg forhåpentlig er tilbake på jobb mot slutten av måneden.

May / etdrysskanel.com(Pluss lyset nede ved brygga, der den ligger!)

Bok på benk i sola med den jeg liker best.

May / etdrysskanel.comDe hvite trærne som nå har overtatt etter de rosa.

May / etdrysskanel.comFrisørtimen som venter på torsdag, slik at jeg får orden på denne tvilsomme tufsen.May / etdrysskanel.comHåper dere har det bra der ute!

– – – – –
In other words: Oh, just five things that have made me happy lately!
The colour of those flowers, I just had to get them when I spotted them, I’ve almost never seen such a vibrant combo! The fact that the restaurant will reopen soon and that I’ll be back at work towards the end of the month. (Plus the light down by the water, where the restaurant is situated.) Reading on a bench in the sun with my fellow. The white trees which have now taken over after the pink ones. My hairdresser’s appointment on Thursday, which will allow me to fix this dubious ‘do.
Hope you’re all doing well!

Reklame

4 tanker på “Five happy things

 1. Fint innlegg, kult med fokus på de små fine tingene. Bok på benk i sola høres herlig ut :) De fineste tingene i mitt liv for tiden er henholdsvis at jeg i dag kan spise middag på yndlingsrestauranten min på Stovner som har åpnet igjen nå, dessuten åpner Peppes Nydalen igjen i dag så jeg kan dra dit og ta lunsj på lørdag ettermiddag. Det er sånne ting som gjorde meg boblende entusiastisk da jeg leste om det på tirsdag, det skal ikke nødvendigvis så mye til <3 Uansett, jeg har det bra for tiden, jeg leter etter muligheter fremfor begrensninger og finner muligheter i massevis ;) Håper du har det bra selv!

  Liker

  • Ja, det er noe helt eget ved å sitte ute i sola og lese, synes jeg! Nå er det så stas at stadig flere steder åpner igjen! Håper du kan kose deg masse med gamle favoritter og nye muligheter framover, hoho!

   Liker

 2. litt i enkelhet av bilder så å si på seg selv, jeg liker lysene deres, sa friheten utenfor.
  men med denne vakre og ironiske blinken til temaet hårstyling (på bakgrunnen til gitarister ikke elektrisk, men som).
  gratulerer jeg liker et slikt ansikt, vil nesten gå i et fint maleribilde.
    som at du vant mot «1984» …
  her igjen i full undertrykkelse av masker, mistillit til alle andre mennesker.

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..