Lights out!

Champagne_and_candlelight_-_ready_for__EarthHour__Cheers___nofilter

I kveld er det Earth Hour, dere! Jeg vil bare minne om at hvis man slår av alt elektrisk lys mellom 20.30 og 21.30 i kveld, tar man del i en verdensomspennende bevegelse for miljøet – og dessuten er det veldig stemningsfullt, hoho!

Bildet er fra noen år tilbake, da jeg var hjemme hos foreldrene mine da Earth Hour fant sted. Jeg har markert denne dagen i snart ti år, i fire ulike land, og kanskje det blir litt sprudlevin denne gangen også?

Som de som følger med på Instagram kanskje har skjønt, er jeg i USA for tida. Dette blir altså det femte landet der jeg slår av lyset! I kveld går turen til Las Vegas, og jeg er spent på å se hvor stor eller liten Earth Hour-oppslutningen er der… Ville bare titte innom her på bloggen og ønske dere en fin (og dunkel) kveld!

– – – –
In other words: It’s Earth Hour day! This evening between eight thirty and nine thirty, if we turn off all electrical lights, we take part in a global movement for the good of our planet. It’s also very cosy, haha! The photo is from a few years back, when I was at my parents’ house. I’ve partaken in Earth Hour for almost ten years, in four different countries. Maybe there will be bubbly again tonight? I can add a fifth country to the list, because as you may have seen on Instagram, I am currently in the US! This afternoon I’ll arrive in Las Vegas, and I curious to see what a big or little deal Earth Hour is there, haha. In any case I just wanted to drop in and wish you a nice, slightly-darker-than-usual evening!

Reklame

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..