My February

February / etdrysskanel.com
February / etdrysskanel.com
February / etdrysskanel.com

Så var det oss igjen, februar! Man rekker mye fint på 28 dager, ikke sant?

Blant annet har jeg planer om å…

– Glede meg over at sola sakte, men sikkert gjør dagene lengre. I dag lysnet det klokka halv ni, og klokka halv ti strømmet sola inn i leiligheten vår, og klokka fire var det ennå lyst!

– Spille litt Stardew Valley innimellom. Nå er det en stund siden sist, men det er så koselig å være tilbake i det universet.

– Følge med på de nye bladene på julestjerna, som det blir stadig flere av. Jeg synes det er så synd at mange slike planter bare kastes når jula er over, og forsøker å holde liv i mine. Til slutt mister de alt rødt og blir helt grønne, og de er kjempefine da også!

– Se den nye sesongen av Grace & Frankie på Netflix.

– Prøve å ikke irritere meg når folk klager over vinteren i sosiale medier (nå går vi inn i den verste perioden!), selv om jeg har mest lyst til å si: «Herlighet, skjerp deg, du bor i Norge». Heldigvis hjelper det med tom Facebook-feed, høhø.

– Spise thaimat. Får ekstra lyst på fargerike, krydrede, varmende retter om vinteren. Vi har en Rice Bowl i nærheten, det er praktisk!

– Være flink til å komme meg i seng klokka elleve. Blir altfor ofte sittende oppe og lese, og må bli strengere med meg selv, samme hvor spennende boka måtte være.

– Gå på kino for å se Coco, den nye Pixar-filmen!

– Satse på å få med meg en del vinsmakinger, selv om jeg har mindre tid til sånt etter at jeg begynte i den nye jobben. Heldigvis går det jo i edle dråper der også… Det er en vin-vin-situasjon, om du vil! (Kunne ikke dy meg, hoho. #sorrynotsorry)

– Tekste blant annet krim for BBC og et naturprogram om kattedyr for Animal Planet.

– Gå til frisøren og blir kvitt noen centimeter igjen. Jeg går til Gro i Kvadraturen, hun er veldig flink og hyggelig!

– Fortsette å ta initiativ, legge planer og gjøre avtaler, slik at balansen mellom arbeid og sosialisering blir bra også denne måneden.

– Pakke meg godt inn. I uka som kommer er det spådd -18 grader i Oslo, og det er uvanlig kaldt til hovedstaden å være! Med vind og fukt fra Oslofjorden tipper jeg at det kan bli ganske hustrig. (Da foretrekker jeg heller den tørre, ordentlige kulda jeg har vokst opp med, takk.)

– Øke inntaket av varm sjokolade, særlig når jeg kommer inn etter å ha vært ute, for da smaker det aller best.

– Delta på Oslo Vinfestival, allerede nå i helga!

Jeg ønsker alle en kjempekoselig vintermåned. Hva er dine planer for februar?

– – – – –
In other words: Good to see you again, February! You can fit a lot of good stuff into 28 days. Among other things I plan to…
– Enjoy the longer days. Today the sun flooded our flat at 09.30, and there was light until four this afternoon! – Play some Stardew Valley now and then. It has been a while, and it’s lovely being back in that world. – Keep an eye on the new leaves on the plant pictured. I love it when they grow. – Try to limit my annoyance when people complain about the winter on social media. This is the worst time of the year for that, and it makes me want to say: «You live in Norway. Suck it up.» An empty Facebook feed really helps, though. – Watch the new season of Grace & Frankie on Netflix. – Eat thai food. I love colourful, spicy, hearty dishes this time of year. – Be firm and get to bed at eleven every night. I stay up too late reading. – Go to the cinema to see Coco, the new Pixar film. – Attend as many wine tastings as I can, although it’s harder to find the time with my new job. Luckily that’s all about vino as well! You might say it’s a wine-wine situation! (Yes, I went there. #sorrynotsorry) – Go to the hairdresser’s and get rid of a couple of centimetres. – Translate a crime drama for the BBC and a nature programme about big cats for Animal Planet, among other TV shows. – Try to go out and see people, like I’ve done the past month, and find a good balance between working and being social. – Wrap up. This coming week we have unusually low temperatures in the forcast, at least for Oslo, which normally has quite mild winters for Norway. – Up the intake of hot chocolate, especially when I come in from the cold. – Go to a wine festival this weekend. Cheers!
I wish you a lovely month! What are your plans?

Reklame

7 tanker på “My February

 1. Hi Synne! :-)

  Wonderful plans you have for February! Regarding the movie Coco … I am sure, you will love it! I enjoyed it very much, when I saw it in December! I crave for some good healthy spicy hot Thai or Indian food these days, however I live in an area where it is difficult to find at all. I really love living in the middle of nature but sometimes … ;-)

  Anyway, have a gorgeous February!

  Liisa

  Liker

  • That sounds promising, Liisa, I’m excited to see it!
   Right, there are always two sides to a situation… I hope that you’ll be able to have (or make!) some lovely, exotic, warming food this winter.
   I wish you a wonderful month!

   Likt av 1 person

 2. likte det om «Oslo vin festival » mens lappen delicatessen » Cava Manchego» gjore meg latt ( fordi var en tid paa ferie i regionen og smakt manchego og local ost med omrade rodvin … ) . «Albert bistro» hores mer serios …

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..