A cheerful shindig

Midt i november, da det føltes som at det aldri ville slutte å regne og at det ikke fantes nok kaffe til å holde en ordentlig våken, inviterte vi til fest.

Fest uten anledning, men med navneskilt og sjokoladekake med lakrisglasur og gin&tonic til alle, og med pomponger og fjollete ord på veggen, og med folk fra mange miljøer som hadde fine klær og store smil, og med en siste, standhaftig gjest som sovnet i stolen i fire-tida med vinflaska i fanget.

November party
November party
November party
November party
November party
November party
November party
November party
November party
November party
November party
November party
November party
November party

Disse bildene får meg til å ville gjenta hele greia sporenstreks!

Etter slike kvelder sitter jeg alltid igjen med en følelse av takknemlighet. (I dette tilfellet var det også en flekk på teppet, fire poser pant på balkongen og en litt surrete følelse i hodet dagen etter, men det hører tross alt med!) Jeg føler meg veldig heldig som har så mange fine folk i omgangskretsen min, og er så glad for at de ville trosse regnet og mørket for å fjase med oss på en fredagskveld.
Uten noen god anledning, men med desto bedre grunn og desto mer glede!

– – – – –
In other words: In the middle of November, when it felt like the rain would never stop and no amount of coffee could ever make us feel awake, we hosted a party. A party without anything to celebrate, but with name tags and chocolate cake with licorice icing and gin&tonics for everybody, and with pompoms and silly words on the wall, and with lots of people wearing nice clothes and big smiles, and with one last, resolute guest falling asleep in her chair with a wine bottle in her lap. These photos make me want to repeat the whole thing immediately! After parties like this I’m always left with a feeling of gratitude. (In this case there was also a stain on the carpet, four bags of empty cans on the balcony and a slightly dizzy feeling the next day, but that’s just how its supposed to be!) I feel very lucky to have so many lovely people in my social circles, and so happy they defied the rain and darkness to spend a Friday evening with us. There was no occasion, but that gave us all the more reason and all the more joy!

Reklame

14 tanker på “A cheerful shindig

  1. Jeg satte brillene, noen ganger jeg ikke ser veldig godt, «Shalala togg mussik» ?; Her sier vi: «Chalala» som «shal » (men jeg vet ikke forveksle med en drink kamel melk); heller ikke med livsstil i «Lutèce» (i album: Asterix «); jeg Synes det er mer for deg dette:» callus nobilis «til » chal» ( neo – bobo , hihi , nei ! ) : Chalala og det er den samme sosiale koden, og konstant tilpasning og kjærlighet til musikk? med det, er det fint å se deg bra ( » la nouba» er bra om: shal om ) .

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..