Vinterfint

I går kveld snødde det her i Paris. Hurra! Store, tunge snøflak lå i lufta, men de forsvant så fort de traff bakken. Nå er mange parisere misfornøyde med været, men jeg er kjempeglad! Det er spådd temperaturer rundt nullpunktet hele denne uka – endelig får jeg litt vinterfølelse. Nå har jeg dessuten en anledning til å ikle meg slike plagg som er for varme ellers! Vi tar en tur ut i bakgården!

Min nye kåpe kommer fra Camaïeu, og dere har sett et bilde av den allerede, men her er den igjen. Den mangler hette, men man kan alltids bruke et skjerf til å beskytte frisyren, hihi.

Kåpe

Jeg pynter den med en brosje som ikke bare er pen, men som i tillegg støtter kampen mot brystkreft. En uslåelig kombinasjon!

CIMG3101

Når det ikke regner eller blåser, tar jeg Claire-ponchoen på. Den ble med Jonasflotte da han kom på november-besøk, og siden har jeg brukt den på rolige dager. Med eller uten belte, alltid med et smil.

poncho

I desember kjøpte jeg en ny leppestift i førjulsgave til meg selv. Den kommer fra Rimmel sin Kate Moss-kolleksjon, som en av mine favorittbloggere uventet nok anbefalte her. Jeg hadde vært på utkikk etter en litt kjøligere rødfarge, og ble fornøyd med nummer 09.

CIMG2532

Så fikk jeg en annen julegave: En nydelig prikkeparply!

CIMG3311

CIMG3309

Jeg går regnværsdagene i møte uten bekymringer, særlig fordi jeg også har støvler. Vi nordmenn vet at det er viktig å holde føttene varme og tørre! Jeg hadde et trofast par fra Ilse Jacobsen, men de veier mye og tar opp mye plass, så de måtte bli igjen i Norge. Det var vanskelig å finne fine støvler her, for utvalget er langt større hjemme – men etter litt ivrig leting fant jeg et par rutete venner.

CIMG3314

De kommer fra Aigle. Papirposen jeg fikk dem i var også fin, med gamle reklamemotiver på!

CIMG1512

CIMG1510

CIMG1513

CIMG1511

Skulle gjerne sett gatene bli hvite, som på bildet. Jeg lever i håpet.

Kom igjen, nedbør og nordavind! Jeg føler meg vinterfin og ønsker dere velkommen!

– – – – –

In other words: Yesterday it was snowing in central Paris. Finally! It is starting to feel like winter. I welcome it with open arms and take the opportunity to wear my coat. It has no hood, but one can always use a scarf to protect the hairdo! I wear it with a brooch which is not only pretty, but which also supports the fight again breast cancer. On days with little or no wind, I take out my fun poncho! I bought a new lipstick in December – I had been looking for a cooler shade of red, and I’m happy with number nine from Rimmel and Kate Moss. For Christmas I was given a beautiful polka dotted umbrella. Last but not least, after weeks of searching, I found a pair of cute wellies. They came in a paper bag with old, charming advertisements on it. Now I’m ready for precipitation and piercing winds from the North! Bring it on!

Reklame

21 tanker på “Vinterfint

 1. Hei, Så fin paraply og så fine støvler du har funnet deg. Likte veldig godt den strømpebuksa du har på første bildet, den synes jeg var veldig fin.

  Ha en fin januardag videre!

  Liker

 2. Hei Paris-jente! Du har det helt topp skjønner jeg. Her hjemme fryser vi på nesa og synes det er både glatt og kaldt. Du ser flott ut! Kos deg med Paris-vinteren, den er sikkert ikke så lang. Klem tante

  Liker

 3. Du vet, fra noen få forfattere jeg elsker «Montesquieu» og jeg vet ikke hvorfor jeg kommer i denne sesongen vinter, og vinter kveld vi har ventet på to sitater: – «et vakkert tempel er en vi vil oppføre stahet (egenradighet?) … «og den andre til å prise dere damer:
  – «En kvinne er bundet til å ta, som om hun hadde gjort det enda.» .. Vel jeg håper ingen vil gjøre meg klagemål. som alle andre har jeg fanget litt kaldt i hodet under hatten eller nesen av den tiden kald snø!
    Synne, jeg elsker bootsene fashion style skotisk! («Eagle» er en exelent produkt) Jeg elsker din paraply spoted snø! :. Moro, nyttig og feminine illuminating.. dine poncho, og stilig å bli varm i minus 5grad (Sannsynligvis så vel som min irske ull strøk, og min» charles holmes» østerrikske).. Jeg tør ikke nevne leppestift som passer deg perfekt. eller innrømme at blå cameo er mirakel på fajanse og porselen ..
  Vel du forstår at alt som gjenstår vennlig, og bare kompliment, fordi – «vous le valez bien».for vinteren begynner.

  Liker

 4. bakleger , jeg feil pa for ufullkommen oversettelse, ma jeg forsette i fransk den to sitater :
  -» un beau temple serait celui que l’on érigerai à l’opiniatreté..»
  og den andre :-» une Femme est obligée de plaire , comme si elle s’était faite , elle meme.»
  hvis bare jeg kunne skrive det enklere, og god !

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..