Sweet Sunday

Hipp hurra, det er fastelavn!

Jeg vil bare minne om dette innlegget fra 2012, hvor jeg forteller litt om mitt forhold til høytidsdagen og hvetebollene, samt deler min versjon av Den perfekte fastelavnsbollen.

Her er det altså iskrem, revet sjokolade og marsipan som utgjør fyllet, ettersom jeg ikke er så glad i vanlig krem. For dem som ikke er begeistret for marsipan, kan jeg tipse om at vaniljekrem også fungerer ypperlig som fyll. Da er det ekstra godt med et dryss kanel i tillegg. (Surprise!)

Det er mange måter å tilpasse den klassiske fastelavnsbollen på, og godt blir det uansett, hoho.

God bollespisesøndag, alle sammen!

– – – – –

In other words: This Sunday is special in the Nordic countries. For some reason we eat sticky buns filled with whipped cream – it’s a tradition.  I’m no fan of whipped cream, so I like replacing it with custard, ice cream or marzipan – or a combination. With chocolate or cinnamon sprinkles and icing sugar on top. Aaaah. I love this holiday, as I’ll take any excuse to eat lots of sticky buns. Happy Sunday!

 

Reklame

12 tanker på “Sweet Sunday

  1. Nam nam! Jeg kan ikke vente til å smake min «donuts» Purim «når jeg ser disse ! ; kan være en vakker dag ville jeg ha gleden med å finne både glede, synd Gluttony donuts samtidig ; men det er ikke , Jo «karneval» («Carnevale» : kjøttet går unna!) hver dag, oi !, oi !! môj otec! …

    Liker

  2. Hallo igjen. Med kanel. 😅Dette hørtes godt ut, med is. Aldri smakt det, så det må prøves. Fastelavensboller kan jo spises året rundt, om en ikke sier det til noen. 😆

    Nb. Nå er jeg ute av «skapet» igjen, så Velkommen om du får lyst. 😜

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..