My April

April / etdrysskanel.com
Yellow / etdrysskanel.com
April / etdrysskanel.com

Hei, der! Vi har kjøpt oss hest! Jeg har begynt på klovneskole! Vi flytter til Timbuktu! Jeg er gravid!
Er det noe mer jeg bør slenge med, sånn for at samtlige skal skjønne at alt dette er bare tull? Aprilsnarr har aldri helt vært min greie, haha. Poenget er i hvert fall at april er i gang! Fy søren, tenk at vi kom oss gjennom denne vinteren, og klarte å holde ut fram til påske. Det var ikke lett, men det gikk. Jeg har min første feriedag i dag – endelig! – og er ved godt mot, tross alt. Jeg har nettopp tilbragt fire timer ute i sola, på årets første sykketur og årets første stolpejakt, og nå er jeg varm i kinnene og mør i kroppen. Godfølelse!

April blir en annerledes måned for andre år på rad, men jeg skal gjøre den så fin som mulig! Blant annet har jeg planer om å…

– Ha ferie for alle penga de neste fem dagene. Spille brettspill og kort, lese i sola, spise og drikke godt, se gamle filmer, lete etter påskeegg – og kaaanskje treffe deler av familien mot slutten av ferien, dersom det er forsvarlig. Vi overholder alle regler og råd, så klart.

– Pusse støvlettene og sette dem vekk. Nå er det småsko som gjelder! Foreløpig er det litt for kaldt til at jeg kan pakke ned vinterkåpa, men det er nok ikke lenge igjen! Den første dagen med vårjakke, det er en stor glede hvert år!

– Løse resten av kryssordet i Morgenbladet, som heldigvis ikke er så monstrøst vanskelig som det var i fjor.

– Være permittert igjen. Inntil videre er det snakk om halve måneden, og så får vi se. Det er kjipt å være tilbake i denne situasjonen, det er kjedelig å ikke kunne gå på jobb og demotiverende å søke om dagpenger på nytt, men denne gangen fikk jeg i hvert fall noen ukers forvarsel, så jeg har rukket å forberede meg litt. Jeg skal tekste mest mulig, og så skal jeg lese masse om te. Jeg har én «pensumbok» som jeg snart er ferdig med, og så har jeg en til liggende klar. Jeg har fortsatt mye å lære! Spennende! For øvrig får jeg en pause fra å bruke munnbind i fem til åtte timer i strekk, og det blir huden min glad for. Aldri så galt at det ikke er godt for noe?

– Markere St. George’s Day (Englands uoffisielle nasjonaldag, den 23. april) med vimpler og importøl, og ganske sikkert en digital skål med vennegjengen vår der.

– Levere mobilen min til reparasjon, ettersom den stadig bare «dør». Batteriet har begynt å bule – alltid et godt tegn, hahahuff.

– Lese ferdig The Sun Also Rises av Hemingway, som jeg holder på med nå. Slike reiseskildringer er perfekt lektyre når man ikke kan dra noe sted!

– Glede meg over hver snøklokke, krokus og hestehov som dukker opp i veikanten.

– Ha siste oppfølgningstime etter koniseringen i fjor. Jeg krysser fingrene for at alt ser bra ut.

– Nyyyyte lyyyyset. Tenk at dagen bare blir lengre i nesten tre måneder til? Noe så herlig!

– Spise årets første pinneis. Omnomnom.

– Tenke litt på bryllupet til høsten, nå som vaksineringsplanen er blitt forskjøvet. Kan det gjennomføres? I hvor stor grad? Er det flere gjester som trolig må utelukkes? Kommer vi til å kunne sende ut invitasjoner i det hele tatt, eller blir det en ren nettbasert løsning, slik at vi enklere kan oppdatere folk underveis? Vi får se.

– Kjøpe franske godsaker hos Mendels når de åpner utsalg på Bislett! Stas at det faktisk dukker opp noen nye steder, midt oppi alt sammen.

– Drikke kveldskaffen på balkongen. Nå runder sola hjørnet klokka seks, så vi får solnedgangen der ute.

– Glede meg til blomstrende trær, varm vind i håret og alt det andre fine som ligger foran oss, og krysse fingrene for at vi kan omgås venner igjen om ikke så altfor lenge.

En god blanding av positive og mindre positive ting, det får gå. Jeg er uansett fornøyd med å ha nådd fram til påskeferien, og jeg skal kose meg som best jeg kan. Det håper jeg at dere også gjør, forholdene tatt i betraktning!
Fortsatt god påske, mine venner!

– – – – –
In other words: These are my plans for the month of April! Please use the translation widget for an English version. Happy Easter!

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..