«Happy New Year, Miss Sophie!»

Yule / etdrysskanel.com
Yule / etdrysskanel.com
Yule / etdrysskanel.com
Yule / etdrysskanel.com
Yule / etdrysskanel.com
Yule / etdrysskanel.com

Så var romjulsdagene over for i år, men nyttårsfesten venter! Jeg gleder meg, som alltid, til å feire i godt selskap. Det har jeg for øvrig gjort hele den siste uka – julaften med hele familien og tog i treet, tredjedagsfest med halve slekta, fine dager med besøk hos venner, noe godt i alle glass og julesnop i alle skåler. Jeg har brukt mine mykeste klær, som det nye skjørtet jeg har sydd meg av et gammelt dynetrekk (bedre bilde her). Nyttårsforsettet for 2019 var å sy et plagg fra bunnen, og det har jeg gjort, det ble ferdig rett før juleferien tok til. Veldig fornøyd! Neste års forsett har jeg ærlig talt ikke tenkt på ennå – jeg har vært for opptatt med å kose meg! Det har jeg tenkt å fortsette med også i dagene etter nyttår, for jeg begynner på jobb igjen først i uka som følger. Jeg kjente at jeg trengte et skikkelig avbrekk, så nå nyter jeg med hele kroppen. Jula er tross alt ikke over på en god stund ennå! Juletreet vårt står nesten like fint som den dagen vi pyntet det, selv om det har begynt å drysse litt. Jeg skal være forsiktig når jeg svinser rundt her i kveld! Nå henger kjolen nystrøket og klar, champagnen ligger på kjøl, stjerneskuddene venter i gangen, og gjestene våre kommer om bare noen timer. Godt nytt år, kjære dere!
– – – – –
In other words: New Year’s Eve is here! We’re hosting a little shindig, and I have to get ready, so please use the translation tool for this post. It’s just a little status report from this past week. Anyway, I hope you’ve enjoyed your holidays, and that you still can – they are not over, after all! I’ve had a lovely time, and I plan to keep it up. Happy New Year, my dears!

 

6 tanker på “«Happy New Year, Miss Sophie!»

  1. så glad for å ønske deg et godt nyttår 2020. super grantreet ditt (mitt pyntet var på jobb for sykehusets barn) ellers var det på en lysestake at jeg hadde de fin subtile lysene mine. men si det , for en «Nordmann» (du vet ikke at i varme hus er det bra å sette foten i vannet?)
    Jeg liker dedikasjonen din til niesen din (veldig søt).
    fint lyst festbord også.
    smilet mitt med retur full av gode tanker til deg :)

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..