Out and about

Sånt jeg har gledet meg over i det siste, inne og ute, her og der!

Bayer på en uterservering etter arbeidstid.

June / etdrysskanel.comHveteøl på Fyrhuset Kuba etter leggetid.

June / etdrysskanel.comKveldsturer ut i nærområdet, bare for å gå og snuse litt, ettersom det er blomster overalt, i alle farger og fasonger.

June / etdrysskanel.comLunsj og bobler hos Albert på Aker brygge.

June / etdrysskanel.comEn promenade langs Akerselva, forbi blant annet Fomoto, med den triveligste uteserveringen.

June / etdrysskanel.comVin på balkongen i kveldssola, sammen med min yndlingsperson. (Det nye balkongdekket er fortsatt ikke ferdig, men vi håper å kunne «flytte inn» til helga!)

June / etdrysskanel.comSommerfest med Radio Nova. Jeg liker å stikke innom en gang iblant, selv om jeg ikke er aktiv lenger, og selv om jeg nå er mye eldre enn de som er det. Én gang nover, alltid nover! Man føler seg hjemme uansett. Altså, 20-åringer er så søte.

June / etdrysskanel.comIs på Grünerløkka. Når Kulinaris-vogna står parkert på Olaf Ryes plass, må man kjenne sin besøkelsestid!

June / etdrysskanel.comDrinker på Svanen, i de gamle apotek-lokalene, som de heldigvis har tatt godt vare på.

June / etdrysskanel.com
June / etdrysskanel.com
June / etdrysskanel.com
June / etdrysskanel.com

Vafler og venner på en søndag. Kesam, blåber og nektarin er for øvrig min nye favorittkombo på vaffel!

June / etdrysskanel.comBesøk på den nye bryggeripuben i nabolaget, Eik og tid, som har mye godt! De lager først og fremst surøl, og det er i utgangspunktet ikke min yndlingskategori, men de klarer å skape god balanse.

June / etdrysskanel.com
June / etdrysskanel.com

Ferjetur ut til Nesodden…

June / etdrysskanel.com…for å gå på sommerfest på en takterrasse…

June / etdrysskanel.com…i passende sommerkjole, så klart! (Jeg er egentlig ikke noe glad i blomster på klær, og har nesten ingen blomstrede plagg i garderoben, men jeg gjør unntak for vintage-perler som denne!)

June / etdrysskanel.comJeg svinser videre, selv om kjolen er en annen i dag. På lørdag skal vi i bryllup, og jeg har ikke helt bestemt meg for hva jeg skal ha på meg ennå, ettersom været er så uforutsigbart for tida. Uansett er det godt, etter et halvt år med lag på lag med klær, å kjenne vind mot huden og stoff som svisjer rundt bare legger!

Vi får bare fortsette å få mest mulig ut av forsommerdagene, mine venner!

– – – – –
In other words: Whimsical sights, blooming trees, waffles, summer parties, beers after work and after bedtime, ice cream, cocktails in an old pharmacy, a great lunch, wine in the sun, a ferry ride and a rarity in my wardrobe: A dress with a flower pattern. Summer days, my friends!

4 tanker på “Out and about

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..